Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Arlauskis nuo atsarginių suolelio matė apmaudžią komandos nesėkmę prieš „Manchester City“

Šeštadienio vakare sužaistos aštuntosios Anglijos „Premier“ lygos 20-ojo turo rungtynės. Namie žaidę „Watford“ futbolininkai iki pat 80-osios minutės netikėtai pirmavo prieš „Manchester City“, tačiau du greiti Yaya Toure ir Sergio Aguero įvarčiai sensacijai įvykti neleido.
Jesusas Navasas ir Sergio Aguero
Jesusas Navasas ir Sergio Aguero / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo pat rungtynių pradžios aikštės šeimininkai rengė atakas, jau antrąją minutę pavojingai smūgiavo Almenas Abdi, tačiau smūgis skriejo šiek tiek aukščiau vartų.

Po 10-ies minučių pavojingai į baudos aikštelę įsiveržusį Troy'ų Deeney paskutinę akimirką pargriovė Aleksandras Kolarovas. „Watford“ reikalavo 11 metrų baudinio, tačiau teisėjas nusprendė, kad kontaktas buvo „švarus“.

Teisėjas 11 metrų baudinio neskyrė

13-ąją minutę puikią progą turėjo vienas didžiausių „Premier“ lygos sezono atradimų – „Watford“ lyderis Odionas Ighalo. Perdavimą iš A.Abdi gavęs puolėjas baudos aikštelėje atliko pavojingą smūgį, tačiau Joe Hartas apsaugojo vartus.

Vėliau atsigavo ir „Man City“. Geros progos neišnaudojo Kevinas de Bruyne, kiek vėliau pramušė ir Fernandinho. Brazilas 54-ąją minutę po Davido Silvos pakelto kampinio visiškai laisvas smūgiavo į vartus, tačiau kamuolys skriejo šiek tiek per aukštai.

Fernandinho proga po kampinio

Neįmuši tu – įmuša tau. Praėjus tik minutei po Fernandinho progos kampinį kėlė „Watford“ ir situacija baigėsi įvarčiu. Į savus vartus kamuolį pasiuntė krašto gynėjas Aleksandras Kolarovas.

„Manchester City“ artėjant rungtynių pabaigai spaudė savo varžovus ir netrukus pasiekė savo. Svečiai įmušė du greitus įvarčius ir išplėšė pergalę.

82-ąją minutę kampinio metu buvo įmuštas ir antrasis mačo įvartis. A.Kolarovas patogiai pakėlė kamuolį tiesiai Yaya Toure, kurio smūgis „Watford“ vartininkui buvo neatremiamas.

Yaya Toure išlyginamasis įvartis

Praėjo tik dvi minutės ir „Watford“ sirgaliai griebėsi už galvų antrą kartą. Bacary Sagna prasiveržė dešiniuoju kraštu, atliko aukštą perdavimą į baudos aikštelę, kur Sergio Aguero tiksliu smūgiu galva persvėrė rezultatą.

Sergio aguero įvartis

88-ąją minutę dar vieną progą vėjais paleido O.Ighalo, galėjęs išplėšti komandai tašką. Komandos draugo perdavimas iš krašto pasiekė puolėją, bet šio smūgis buvo per silpnas ir skriejo tiesiai į vartų vidurį, tad J.Hartas jį atrėmė.

Po šio pralaimėjimo „Watford“ su 29 taškais turnyro lentelėje yra devintoje vietoje, o „Manchester City“ turi 39 taškus ir yra trečioje. „Miestiečiai“ vos tašku atsilieka nuo antroje vietoje esančios „Leicester City“ ir trimis – nuo pirmaujančio „Arsenal“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius