Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 13 /21:08

G.Mažeika Europoje žiba toliau: iškvietimas į „Old Trafford“ ir akistata su J.Mourinho

Geriausias Lietuvos futbolo arbitras Gediminas Mažeika toliau žiba tarptautinėje arenoje. Šią savaitę kaunietis su savo brigada skris į Mančesterį, kur vadovaus Europos lygos rungtynėms tarp vietos „Manchester United“ ir „Rostov“ futbolininkų, rašo portalas futbolas.lt.
Teisėjas Gediminas Mazeika
Teisėjas Gediminas Mazeika / V. Knyzelio nuotr.

Mūšis žada būti iš tiesų intriguojantis, kadangi garsiojo Jose Mourinho auklėtiniai pirmajame aštuntfinalio mače Rusijoje su varžovais sužaidė tik lygiosiomis – 1:1.

Priminsime, kad praėjusių metų pabaigoje lietuvis debiutavo Čempionų lygos turnyre, kai išvedė į aikštę Leverkuzeno „Bayer“ ir „Monaco“ futbolininkus.

Praėjusį savaitgalį G.Mažeiką turėjo galimybę išvysti ir Lietuvos futbolo sirgaliai. Jis vadovavo sekmadienį vykusiam A lygos mačui tarp „Jonavos“ ir „Trakų“.

Kiek anksčiau specialistas gavo kvietimą dirbti vasarą Lenkijoje vyksiančiame Europos jaunimo (U-21) čempionato finaliniame etape.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius