Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabono futbolo galvos žinutė ryškiausiai šalies žvaigždei: „Reikia ambicingesnio klubo nei „Arsenal“

Gabono futbolo federacijos prezidentas, bendraudamas su ESPN, iškėlė susirūpinimą ryškiausia šalies futbolo žvaigžde Pierre'u-Emericku Aubameyangu, kuris savo karjerą tebetęsia Londono „Arsenal“ klube.
Pierre'as-Emerickas Aubameyangas
Pierre'as-Emerickas Aubameyangas / „Scanpix“ nuotr.

2014 metais Gabono futbolo federacijos prezidentu tapęs Pierre'as Alainas Mounguengui savo bendravardžiui turi patarimą, kuris galimai padėtų iškovoti čempionų titulus.

„Šiuo metu jis yra „Arsenal“, tačiau ten nelaimi absoliučiai nieko. Tai kolektyvinė nesėkmė. Nenoriu teigti, kad klubas neturi ambicijų, tačiau jos yra pernelyg žemos žvelgiant visos Europos klubų kontekstu“, – ESPN žurnalistams atskleidė 62-erių gabonietis, praeityje dirbęs futbolo teisėju.

2018 metų žiemą iš Dortmundo į Londoną persikėlusio puolėjo kontraktas baigs galioti po 2020-2021 metų sezono.

Nors žiemos perėjimų lango metu netilo kalbos dėl P-E.Aubameyango persikėlimo į kitą klubą, pastarasis liko komandoje ir iki sezono sustabdymo toliau sėkmingai „štampavo“ įvarčius – su 17 tikslių smūgių rezultatyviausių žaidėjų sąraše nusileido tik „Leicester City“ puolėjui Jamie Vardy.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pierre'as-Emerickas Aubameyangas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Pierre'as-Emerickas Aubameyangas

Praėjusį mėnesį apie norą „bet kokiomis priemonėmis“ išsaugoti gabonietį prabilo ir „Kanonierių“ strategas Mikelis Arteta, tačiau šios kalbos Gabono futbolo federacijos prezidento neįtikino.

„Jei Pierre'ui pavyktų susitarti dėl kontrakto su daugiau ambicijų turinčiu klubu, jis tikrai atrastų savo vietą, – toliau tęsė P.A.Mounguengui. – Visi Gabono žmonės stebi jį aukštame lygyje, tačiau be visų individualių trofėjų norime, kad jis namo parsivežtų ir vieną iš didžiųjų lygų taurių.“

Spaudoje pasirodė pranešimai, kad 30-metis puolėjas domina „Barcelona“ ir Milano „Inter“ klubus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius