Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Galingoji „Barcelona“ žiemą gynėjo neieškos?

Vasarą nesėkmingai vidurio gynėją bandžiusi įsigyti futbolo ekipa „Barcelona“, žiemą šios pozicijos stiprinti neketina, praneša Ispanijos sporto žiniasklaida.
„Barcelona“ žaidėjas  Marcas Bartra
„Barcelona“ žaidėjas Marcas Bartra / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad klubo treneriai ir vadovai yra patenkinti tuo, kaip rungtyniauja 22 metų Marcas Bartra.
 
Futbolininkas progą parodyti savo sugebėjimus gavo po to, kai iš rikiuotės dėl traumos iškrito Javieras Mascherano, centro gynėjų porą tradiciškai sudarantis kartu su Gerardu Pique. Ispanijos čempionų gretose vis dar nežaidžia ekipos kapitonas Carlesas Puyolis, tad „Barcelona“ vyriausiasis treneris Gerardo Martino vietą aikštėje patikėjo M. Bartrai.
 
Gynėjas puikiai sužaidė Primeros pirmenybių rungtynes su „Almeria“ bei San Sebastiano „Real Sociedad“, o taip pat užtikrintai pasirodė ir Čempionų lygos mače su Glazgo „Celtic“. Visas šias dvikovas „Barcelona“ laimėjo.
 
Tiesa, jei Katalonijos klubas ir toliau norėtų išlaikyti M. Bartrą, derybininkams tektų padirbėti – dabartinis futbolininko kontraktas baigia galioti 2014 metų vasarą. Jei nauja sutartis su katalonu nebūtų pasirašyta per artimiausius tris mėnesius, kitų metų sausį M. Bartra galėtų pradėti savarankiškai ieškoti naujos komandos, į kurią vasarą persikeltų kaip laisvasis agentas.
 
Vis tik pažymima, kad „Barcelona“ nenori paleisti gynėjo ir derybas su juo tikisi užbaigti iki šių metų pabaigos, tačiau pirmiausia baigs derinti naują sutartį su saugu Andresu Iniesta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius