Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gandai subliuško: „Hegelmann“ komandą toliau treniruos Andrius Skerla

Gandai apie galimą Andriaus Skerlos persikėlimą į „Kauno Žalgirį“ nepasitvirtino – 46-erių vilnietis liks prie Kauno rajono „Hegelmann“ vairo, praneša 15min šaltiniai.

Sportas.lt lapkričio 24-ąją skelbė, kad A.Skerlos ir „Kauno Žalgirio“ derybos pažengusios, yra paruošta sutartis, tačiau 15min žiniomis, šis sandoris neįvyks.

Dar praėjusį penktadienį „Hegelmann“ klubo prezidentas Dainius Šumauskas 15min užsiminė apie neįvykdytus tikslus ir galimybę sukti skirtingais keliais, nors praėjusią žiemą su strategu buvo pasirašyta trejų metų sutartis.

Kauno rajono komanda galiausiai finišavo penkta A lygoje, o europinėse kovose vasarą debiutavo triuškinančiu pralaimėjimu 0:5 prieš „Shkupi“ klubą.

Apie tai, kad A.Skerla domina „Kauno Žalgirį“ šią savaitę nepaneigė Mantas Kalnietis.

„Kauno Žalgirio“ prezidentas plačiai nekomentavo, bet pripažino, jog yra keli kandidatai, tarp jų ir sėkmingai prie komandos vairo finišavęs Nerijus Mačiulis: „Kalbamės su keliais kandidatais, vienas jų yra Nerijus. Dėliojamės, norime, kad daugiau toks sezonas nepasikartotų, o galėtume naujus iššūkius įveikti be didelių amerikietiškų kalnelių, kokių buvo praėjusį sezoną.“

Kaip skelbia šaltiniai, pirmadienį A.Skerla sugrįžo iš užsienio ir surengė keletą susitikimų su „Hegelmann“ klubo vadovais.

Galiausiai buvo nuspręsta tęsti bendradarbiavimą.

A.Skerla Kauno rajono komandai diriguoja nuo 2021-ųjų. Pirmąjį sezoną jis užbaigė penktoje, antrąjį – ketvirtoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius