-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Garethas Bale'as: „Real“ klube žaisti lengviau nei „Tottenham Hotspur“

Madrido "Real" klubo saugas Garethas Bale'as teigia, kad Ispanijos sostinės ekipoje patiria mažiau spaudimo nei "Tottenham Hotspur" komandoje.
Garethas Bale'as
Garethas Bale'as / „Scanpix“ nuotr.
Velso rinktinės lyderis tikina, kad karališkojo klubo gretose rungtyniauti lengviau, mat komandos likimas priklauso ne vien nuo jo pasirodymo.

„Londono Tottenham“ gretose stengdavausi gauti kamuolį ir tempti komandą į priekį, o Madride tą daro visi“, – tikino 24-erių futbolininkas. - Čia esu apsuptas aukščiausio lygio futbolininkų ir galiu susikoncentruoti ties savo pasirodymu. Tuo aš mėgaujuosi“.

G.Bale'as praėjusią vasarą į „Los Blancos“ gretas persikėlė už 91 mln. eurų, tačiau sezono pradžioje jam sunkiai sekėsi įsilieti į kolektyvą.

„Sunku buvo nesitreniruoti priešsezonio metu. Praleidau daugybę treniruočių su kamuolių, neapasiruošiau fiziškai. Tik kai pajuntu, kad esu pasirengęs, galiu demonstruoti tai, ką moku geriausiai“, – baigė G.Bale'as.

Futbolininkas karališkojo klubo gretose šį sezoną sužaidė 15 susitikimų, per kuriuos pasižymėjo 9 įvarčiais bei 7 rezultatyviais perdavimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius