Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garetho Southgate'o galvos skausmas prieš rungtynes su Lietuva – traumų lavina

Anglijos futbolo rinktinės treneris Garethas Southgate'as turi kaip reikiant pasukti galvą prieš pasaulio čempionato atrankos rungtynes su Lietuvos rinktine. Jo komandą itin stipriai praretino futbolininkų traumos, dėl ko „Wembley“ stadione kovo 26 dieną nežais ne viena „Premier“ lygos žvaigždė.
Wayne'as Rooney, Alexas Oxlade'as-Chamberlainas ir Harry Kane'as žaidė su Lietuva
Wayne'as Rooney, Alexas Oxlade'as-Chamberlainas ir Harry Kane'as žaidė su Lietuva

Kaip rašo telegraph.co.uk, G.Southgate'as gali į treniruočių stovyklą pakviesti didesnį nei įprasta žaidėjų skaičių. Prieš mačą su lietuviais Anglijos rinktinė dar išbandys jėgas draugiškame susitikime su Vokietija.

Prieš Lietuvą tikrai nežais „Tottenham Hotspur“ duetas – 19 įvarčių šį sezoną pelnęs Harry Kane'as ir bene geriausią karjeros futbolą šiemet žaidžiantis kairysis gynėjas Danny Rose'as.

Traumas patyrę yra ir „Liverpool“ saugas Jordanas Hendersonas bei puolėjas Danielis Sturridge'as, sekmadienį FA taurės susitikimo nežaidė rinktinės kapitonas Wayne'as Rooney, iškritęs iš rikiuotės yra ir atakuojantis saugas Alexas Oxlade'as-Chamberlainas iš „Arsenal“ klubo.

Dėl J.Hendersono traumos į rinktinę tikrai sugrįš „Everton“ saugas Rossas Barkley, o treneriui teko atsigręžti net į Jacką Wilshere'ą, kuris ant suolo pradėjo pastarąsias dvejas „Bournemouth“ ekipos rungtynes. G.Southgate'as lankėsi ir „Southampton“ mače, nes iš šio klubo į rinktinę pretenduoja Jamesas Wardas-Prowse'as ir Nathanas Redmondas.

Puolime nesant anksčiau išvardytiems futbolininkams, į rinktinę greičiausiai bus pakviestas ir formą pagaliau įgavęs „Leicester“ puolėjas Jamie Vardy, minima ir 8 įvarčius šį sezoną pelniusio bei stipresnių klubų dėmesį patraukusio jaunojo Andre Gray'aus iš „Burnley“ pavardė.

G.Southgate'as su didžiausiomis savo žvaigždėmis neturės daug treniruočių. Sekmadienį „Premier“ lygos rungtynes žaidžia abu Mančesterio klubai, „Tottenham“ ir „Liverpool“, o jau trečiadienį anglai rungtyniaus su Vokietija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius