Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gargždų „Bangos“ futbolo klubą treniruos Vaidas Žutautas

Gargždų „Bangos“ futbolo klubo vyriausiuoju treneriu paskirtas Vaidas Žutautas. Šiose pareigose jis pakeis pasitraukusį Arminą Narbekovą, kurio asistentu dirbo pastaruosius dvejus metus.
Vaidas Žutautas
Vaidas Žutautas / fkbanga.lt nuotr.

40-metis V.Žutautas yra buvęs Lietuvos futbolo rinktinės vartininkas, o profesionalaus žaidėjo karjerą pradėjo būtent „Bangos“ klube. Pastaruosius dvejus metus jis dirbo A.Narbekovo asistentu bei treniravo vieną iš klubo vaikų grupių.

Kaip skelbia „Bangos“ svetainė internete, jau kurį laiką V.Žutautas buvo pagrindiniu kandidatu užimti vyriausiojo trenerio pareigas, o oficialiai „Bangos“ vairas jam buvo patikėtas po to, kai tai patvirtino klubo valdyba.

Trenerių štabe taip pat lieka treneris Tomas Papievis bei kineziterapeutas Paulius Jacikas.

Pirmadienį „Banga“ pradėjo pasiruošimą 2012 metų sezonui. Pirmojoje treniruotėje plušo ne tik sutartys su klubu turintys žaidėjai, bet ir į peržiūrą pakviesti futbolininkai, tarp kurių ir trys legionieriai – du iš Ukrainos, vienas iš Brazilijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius