Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gargždų „Bangos“ treneris T.Tamošauskas: „Sūduva parodė savo klasę“

Gargždų „Bangos“ treneris Tomas Tamošauskas po pralaimėtų SHARP LFF taurės finalo rungtynių teigė, kad varžovai parodė savo meistriškumą, o jo auklėtinių žaidime nuvylė tik rungtynių pabaiga.
LFF taurės finalas: „Sūduva“ - „Banga“
LFF taurės finalas: „Sūduva“ - „Banga“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Žaidžiant su tokio lygio komanda visada galima tikėtis sunkių rungtynių. Visai kitas sprendimo priėmimo, mąstymo greitis.. Pradžioje buvo sunkoka, pradėjome išsigandę. Po 30 minučių pajutome kad ne taip ir baisūs tie varžovai. Jau buvo 1:0, bet paskutinės 15 minučių pirmo kėlinio visai patiko, nuteikė optimistiškai. Padarėme keletą kontratakų. Antrajame kėlinyje nepavyko įvykdyti to, ką buvome sutarę. Su tokia komanda labai sunku tiek fiziškai, tiek emociškai. Galinga komanda, kuriai trūko tik vieno žingsnio iki Europos lygos grupių“, – reziumavo T.Tamošauskas.

Pirmoje lygoje žaidžianti „Banga“ 90 minučių nusileido varžovams dviem įvarčiais ir patys turėjo progų pasižymėti. Tačiau du tikslūs Mihreto Topčagičiaus smūgiai per paskutines kelias minutes sugadino gargždiškių nuotaiką.

VIDEO: T.Tamošausko komentaras po SHARP LFF taurės finalo

„Iki 80 minutės buvau patenkintas, po to buvo vaikiškos klaidos. Paskutinius du įvarčius gavome tokius, kokių nebūna vaikų futbole Paskutinės dvi klaidos „užmušė“ ir nuotaika slogi“, – pripažino treneris.

„Banga“ tapo pirmąja į finalą patekusi antrojo diviziono komanda po nepriklausomybės atkūrimo. Visgi iš karto po finalo tai stratego nepaguodė.

„Jei patenki į finalą – norisi laimėti, nežiūrint su kuo žaidi. Mums šiandien tas nepavyko. „Sūduva“ įrodė savo klasę“, – konstatavo T. Tamošauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius