Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geležinę tvarką „Žalgiryje“ įvedęs Damiras Petravičius futbolininkus auklėja ir piniginėmis baudomis

Treniruočių stovykloje Umage VMFD „Žalgiris“ vyriausiasis treneris Damiras Petravičius komandai įvedė taisykles, kurių nevalia laužyti.
Damiras Petravičius
Damiras Petravičius / S.Čirbos nuotr.

Kroatijoje stovyklaujanti Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komanda nuo pirmųjų dienų priversta paklusti vyriausiojo trenerio Damiro Petravičiaus taisyklėms. Pagrindinė – viską daryti kartu, nes tai, anot trenerio, ugdo komandinę dvasią.

„Treniruosimės ir gyvensime kartu dvi savaites. Dirbsime sunkiai, todėl su kiekviena diena įtampa gali augti. Privalome laikytis drausmės ir kantriai siekti bendro tikslo“, – komandai sakė D.Petravičius.

Futbolininkai kiekvieną dieną keliasi kartu, valgo kartu ir baigia valgyti kartu. Per treniruotes treneris nepakenčia šurmulio, o po švilpuko visi privalo klausytis užduočių ir pastabų. Miegoti komanda eina visada 23 valandą. Už taisyklių sulaužymą, vėlavimą – piniginės baudos. Per pirmąsias keturias stovyklos dienas niekam iš komandos neteko tuštinti piniginės.

Treneris didelį dėmesį skiria ir maitinimuisi. „Jūs negalite valgyti bet ko. Jūs esate profesionalai ir turite galvoti, ką valgote ir dėl ko tai valgote“, – patarinėjo D.Petravičius.

Po valgio treneris futbolininkams uždraudė valgyti vaisius. „Pakilę nuo stalo negalite to daryti mažiausia valandą. Calumas  iškart suvalgė obuolį. Tai labai blogai, nes jo skrandis dabar neatlieka savo darbo. Vaisius valgykite arba valandą prieš valgį, arba mažiausiai valandą po jo“, – futbolininkams patarinėjo D.Petravičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius