-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Gennaro Gattuso įvartis lėmė „AC Milan“ pergalę prieš „Juventus“ (video)

Šeštadienio vakarą Italijos „Serie A“ lygoje vyko vienintelis mačas, kuriame susitiko vietos Turino „Juventus“ ir svečiai „Milan“. Rungtynės baigėsi 1-0 svečių naudai.
Gennaro Gattuso pelnė lemtingą įvartį.
Gennaro Gattuso pelnė lemtingą įvartį. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame kėlinyje kamuolį daugiau valdė „Milan“ futbolininkai, tačiau nei viena, nei kita komanda į vartų plotą pataikyti nesugebėjo.

„Milan“ gretose geras progas pasižymėti turėjo Zlatanas Ibrahimovičius, kuris nepataikė į vartus vos iš kelių metrų. Taip pat pasižymėti progą turėjo Antonio Cassano, tačiau ir jam pritrūko taiklumo.

Tuo metu „Juventus“ klubo visi smūgiai taip pat skriejo šalia vartų, tad iki pertraukos niekas nepasižymėjo ir kėlinys baigėsi taikiai 0-0.

Antrajame kėlinyje žaidimas tapo šiek tiek aktyvesnis ir jau buvo pataikoma į vartus. Tačiau smūgių į vartų plotą „Milan“ atliko tikrai daugiau negu „Juventus“. Vienas iš tų smūgių buvo taiklus ir „Milan“ pelnė įvartį.

68-ą minutę po šiokios tokios sumaišties ties baudos aikštelės riba, Gennaro Gattuso atsidūrė laisvas ir iš 16 metrų smūgiu pažeme nuginklavo „Juve” vartininką Gianluigi Buffoną.

Iki pat mačo pabaigos „Milan“ išliko aktyvesni, progų pasižymėti turėjo Robinho, Clarence'as Seedorfas ir dar keletą žaidėjų, tačiau nei viena, nei kita komanda savo progų neišnaudojo ir daugiau niekas įvarčių nepelnė.

Taigi tai reiškė, kad „Milan“ klubui užteko vieno pelnyto įvarčio ir jie galėjo švęsti svarbią pergalę prieš „Juventus“.

„Juventus“ 0 - 1 „Milan“
68‘ [0 – 1] Gennaro Gattuso
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius