Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausią prekinį veidą turinčių futbolininkų sąrašo viršuje – Cristiano Ronaldo

Pasaulinė sporto marketingo tyrimų grupė „Repucom“ nustatė, kad geriausio planetos žaidėjo Cristiano Ronaldo prekinis veidas yra vertingiausias tarp visų pasaulio futbolininkų. Kaip ir geriausio metų žaidėjo rinkimuose, antras šiame sąraše liko „Barcelona“ lyderis Lionelis Messi.
Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk
Cristiano Ronaldo ir Irina Shayk / „Vogue“ viršelis/Mario Testino nuotr.

Iš viso „Repucom“ atrinko 10 žaidėjų, kurie, anot marketingo specialistų, galėtų geriausiai pristatyti įvairias prekes ir paslaugas.

„Cristiano Ronaldo yra mūsų srities specialistų svajonė, – teigė kompanijos vadovas Paulas Smithas. – Portugalą pasaulyje atpažįsta kone visi. Tai yra pagrindinis dalykas lemiantis reklamų, kuriose jis filmuojasi, sėkmę. Maža to, futbolininko gerbėjų sąrašas socialiniuose tinkluose yra milžiniškas. Pavyzdžiui, „Facebook“ tinkle jis turi daugiau nei 82 milijonus gerbėjų, o „Twitter“ – apie 26 milijonus.“

Antrąją ir trečiąją pozicijas sąraše užima „Barcelona“ žaidėjai – Lionelis Messi ir Gerardas Pique, kuriam populiarumo suteikia ir draugystė su pop muzikos žvaigžde Shakira.

Gana netikėtai ketvirtąją vietą sąraše užima Londono „Chelsea“ puolėjas Fernando Torresas, lenkdamas penktoje pozicijoje esantį Wayne’ą Rooney.

Šeštoje ir septintoje vietose yra dar du „Barcelona“ futbolininkai – Andresas Iniesta bei Neymaras. Po jų seka Madrido „Real“ vartininkas Ikeras Casillasas.

Dešimtuką užbaigia vieninteliai ne Ispanijos ir Anglijos čempionate rungtyniaujantys žaidėjai – tai Zlatanas Ibrahimovičius („Paris Saint Germain“) ir Thierry Henry („New York Red Bulls“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius