Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias III rato A lygos žaidėjas – „Trakų“ rusas Jurijus Mamajevas

Lietuvos futbolo A lyga paskelbė geriausią trečiojo pirmenybių rato žaidėją. Juo tapo „Trakų“ futbolo klubo saugas iš Rusijos Jurijus Mamajevas. Jis aplenkė žalgirietį Jurijų Kendyšą bei „Atlanto“ saugą Ovidijų Verbicką.
„Sportland“ apdovanojo geriausią „SMScredit.lt A lygos“ čempionato III rato žaidėją Jurijų Mamajevą
„Sportland“ apdovanojo geriausią „SMScredit.lt A lygos“ čempionato III rato žaidėją Jurijų Mamajevą / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dvidešimt rezultatyvių perdavimų dar nesibaigus A lygos sezonui – tokia įspūdinga statistika gali pasigirti J.Mamajevas. Jis tapo pirmuoju „Trakų“ žaidėju, sulaukusiu tokio pripažinimo.

„Aišku, malonu. Neabejoju, kad kiekvienas futbolininkas norėtų tokio pripažinimo. Man pačiam atrodo, kad antrajame rate buvau naudingesnis, tačiau komisijai galbūt pasirodė kitaip. Aš asmeniškai savo balsą būčiau atidavęs Linui Klimavičiui, tačiau žmonės iš šono turbūt geriau mato“, – tinklapiui fkt.lt pasakojo J.Mamajevas.

„Iki šiol per sezoną daugiausiai esu atlikęs dvylika rezultatyvių perdavimų. Apie dvidešimt galėdavau tik pasvajoti. Neabejoju, kad pagrindinė šio įvertinimo priežastis kaip tik ir yra rezultatyvūs perdavimai.

Prisiminkite, kad pirmojo ir antrojo rato geriausieji buvo išrinkti dėl mušamų įvarčių. Andrejus Paniukovas sezono pradžioje, kol jo niekas nežinojo, mušė visiems. Linas Pilibaitis antrajame rate taip pat ne kartą ir ne du siuntė kamuolį į varžovų vartus. Galbūt atėjo laikas išrinkti tą, kuris perdavimais maitina komandos draugus?“ – spėliojo laureatas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius