Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias Lietuvos futbolininkas veda derybas su Varšuvos klubu

Arvydas Novikovas artėja prie persikėlimo į vieną iš Lenkijos futbolo flagmanų, praneša Lenkijos žiniasklaida.
Arvydas Novikovas
Arvydas Novikovas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Geriausiu Lietuvos futbolininku išrinktas A.Novikovas greitu metu gali persikelti į Varšuvos „Legia“ komandą.

Balstogės „Jagiellonia“ klube jis laikomas viena iš žvaigždžių. „Legia“ jau pasipildė trimis žaidėjais ir A.Novikovo persikėlimas taip pat atrodo labai realus.

Nei žaidėjas, nei komanda gandų dar nepatvirtino, tačiau „Legia“ klubui artima „Legionisci“ rašo, jog yra nemažai indikatorių, jog lietuvis kelsis į Lenkijos vicečempionų gretas. Apie kontrakto sąlygas nėra žinoma, tačiau išpirkos suma, manoma, yra apie 250 tūkst. eurų.

jagiellonia.pl nuotr./Arvydas Novikovas
jagiellonia.pl nuotr./Arvydas Novikovas

Apie 28-erių metų Lietuvos rinktinės futbolininko persikėlimą į „Legia“ buvo spekuliuojama jau prieš kelis mėnesius, kai A.Novikovas pareiškė, jog kiekvienas „Jagiellonia“ žaidėjas, gavęs pasiūlymą iš Varšuvos, sutiktų.

Iki oficialaus persikėlimo dar gali tekti palaukti keletą dienų, bet Lenkijos žiniasklaida tai įvardina kaip vieną įdomiausių vasaros persikėlimų.

„Legia“ praėjusiame sezone Lenkijos „Ekstraklasa“ pirmenybėse liko antri ir iškovojo vietą Europos lygos atrankos pirmajame etape.

2016-17 metų sezone vienas pajėgiausių Lenkijos klubų žaidė Čempionų lygos grupės etape. Ten lenkai atsitrenkė į tokius klubus kaip Madrido „Real“, Dortmundo „Borussia“, Lisabonos „Sporting“ bei grupėje finišavo treti.

Praėjusiame sezone A.Novikovas „Ekstraklasa“ pirmenybėse sužaidė 31-erias rungtynes ir pelnė 9 įvarčius bei atliko 6 rezultatyvius perdavimus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius