Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Geros žinios „Sūduvai“: Minsko klubui nepavyko pervilioti V.Čeburino

Su nekantrumu žinių apie Vladimiro Čeburino ateitį laukiantys Marijampolės „Sūduvos“ aistruoliai gali šiek tiek lengviau atsikvėpti. Panašu, jog pastaruoju metu Minsko „Dinamo“ klubo viliotas Kazachstano specialistas į Baltarusiją nesikels.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Ketvirtą vietą Baltarusijos čempionate užėmusio istorinio kaimyninės šalies klubo rezultatais vadovybė neliko patenkinta.

Ant šalies čempionato prizininkų trejeto Minsko klubas neužlipo pirmą kartą nuo 2011-ųjų. Aukso medalius „Dinamo“ pastarąjį kartą iškovojo dar seniau – 2004-aisiais.

Baltarusijos žiniasklaida pirmadienį pranešė, jog klubas nusprendė atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Sergejumi Gurenka, nors pastarasis specialistas turėjo dar vienerius metus galiojusią sutartį.

Visgi pirmadienį šią informaciją „Dinamo“ sporto direktorius Jurijus Pokladas paneigė. Tuo pačiu jis užsiminė, kad derybos su V.Čeburinu nebuvo sėkmingos ir Kazachstano specialistas tikriausiai liks Marijampolėje.

„Klausimas dėl trenerio yra sudėtingas. Reikia išanalizuoti ir įvertinti daug smulkmenų ir tam turėsime laiko. Susirinks klubo valdyba, aptarsime padėtį ir padarysime išvadas. Realybė yra tokia, kad S.Gurenka vis dar turi galiojančią sutartį ir yra „Dinamo“ treneris“, – kalbėjo Minsko klubo sporto direktorius.

Paklaustas apie pastaruoju metu viešojoje erdvėje sklandžiusias spekuliacijas dėl V.Čeburino, J.Pokladas buvo atviras.

„Panašių gandų gali būti daug. Visgi pasakysiu paprastai – tiesa tokia, kad V.Čeburinas turėtų iš naujo pasirašyti sutartį su „Sūduvos“ komanda“, – atskleidė „Dinamo“ sporto direktorius.

Priminsime, jog dėl savo ateities V.Čeburinas turėtų apsispręsti iki gruodžio 16-osios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius