Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gianluigi Buffonas paskelbė apie paskutinį mačą „Juventus“ klube, bet karjeros nebaigia

Italijos futbolo legenda Gianluigi Buffonas pranešė, kad šeštadienį sužais paskutinį mačą Turino „Juventus“ klube, kuriam atstovavo net 17 metų. Tačiau karjerą jis gali tęsti kitur.
Gianluigi Buffonas
Gianluigi Buffonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

40-metis vartininkas, tapęs pasaulio čempionu su Italijos rinktine ir devynis kartus Italijos čempionu su „Juventus“ rengiasi paskutiniam pasirodymui ginant „Senosios senjoros“ vartus.

Tai bus šeštadienį vyksiančios rungtynės „Allianz“ stadione su Veronos „Hellas“.

G.Buffonas jau anksčiau buvo kalbėjęs apie karjeros pabaigą, buvo galvota, kad ketvirtadienį jis pareikš oficialiai apie karjeros pabaigą. Tačiau vietoj to, jis pasakė, kad pakeitė savo nuomonę prieš 15 dienų, nes gavo įdomių darbo pasiūlymų už aikštės ribų ir aikštėje.

„Kitą savaitę, po dviejų ar trijų dienų poilsio ir apmąstymų aš priimsiu sprendimą, - sakė „Juventus“ vartininkas. - Prieš 15 dienų aš jau jaučiausi kaip buvęs žaidėjas. Dabar nebe toks tikras. Pasiūlymai žada man naujus iššūkius aikštėje ir už aikštės ribų. Svarbiausias už aikštės ribų atėjo iš „Juventus“ klubo“.

G.Buffonas „Juventus“ atstovauja nuo 2001 metų, kai persikėlė į Turiną iš „Parma“ komandos. Jis atmetė galimybę prisidėti prie kurio nors kito Italijos klubo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius