-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giggsas pasirašė naują kontraktą

Anglų „Manchester United“ klubo simbolis velsietis Ryanas Giggsas ketvirtadienį sutiko dar metams pratęsti savo sutartį su Mančesterio ekipa.
R.Giggsas sutartį pratęsė metams
R.Giggsas sutartį pratęsė metams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pagal naująjį kontraktą beveik 18 metų „Manchester United“ klubo spalvas ginantis R.Giggsas Mančesteryje rungtyniaus iki 2010 metų birželio.

„Jaučiuosi sveikas ir mėgaujuosi futbolu taip, kaip niekada anksčiau. Todėl nemačiau priežasties, kodėl nepratęsti sutarties su klubu. Turime nuostabią komandą, kurioje gausu jaunų talentų. Noriu ir toliau būti „Manchester United“ klubo dalimi ir iškovoti dar daugiau titulų“, – džiaugėsi 35 metų velsietis.

Džiaugiuosi, jog mums pavyko išlaikyti jo patirtį mūsų klube.

Įspūdingu greičiu kairiajame atakos krašte visą savo karjerą garsėjęs R.Giggsas pastaruoju metu daugiau laiko praleidžia vidurio saugo vaidmenyje. Tačiau futbolininko žaidimo kokybė nuo to nenukentėjo – sekmadienį R.Giggsas įmušė pergalingą įvartį į Londono „West Ham United“ ekipos vartus („Manchester United“ šventė pergalę rezultatu 1:0).

Tai buvo jau 147 saugo įvartis per savo karjerą Mančesteryje. Beje, R.Giggsas yra daugiausiai – 786 - rungtynes „Manchester United“ ekipos gretose sužaidęs futbolininkas. Patenkintas auklėtinio sprendimu pratęsti sutartį liko ir „Manchester United“ ekipos treneris seras Alexas Fergusonas.

„R.Giggsas yra tikras pavyzdys kitiems – jo požiūris į gyvenimą, profesionalumas ir noras laimėti. Džiaugiuosi, jog mums pavyko išlaikyti jo patirtį mūsų klube“, – teigė A.Fergusonas. „Manchester United“ ekipa kol kas yra vienvaldė aukščiausiosios Anglijos futbolo lygos lyderė – 56 taškai per 24 žaistas rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius