Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Giorgio Chiellini: „Nejaučiu pagiežos Luisui Suarezui”

UEFA Čempionų lygos finalas tarp „Juventus“ ir „Barcelona“ ekipų žurnalistamas suteikė progą ištraukti iš archyvo garsiai nuskambėjusį Luiso Suarezo įsikabinimą dantimis į Giorgio Chiellini petį. Praėjusiame pasaulio čempionate katalonų ekipos puolėjas įkando italui į petį rungtynių tarp Urugvajaus ir Italijos nacionalinių rinktinių metu bei už tai gavo solidžią keturių mėnesių diskvalifikaciją.
Italijos futbolininkas Giorgio Chiellini rodo petį, į kurį jam įkando Urugvajaus futbolininkas Luisas Suarezas
Italijos futbolininkas Giorgio Chiellini rodo petį, į kurį jam įkando Urugvajaus futbolininkas Luisas Suarezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors G.Chiellini nesyk yra išsakęs savo nuomonę apie prieštaringą incidentą, tačiau eilinio interviu metu žurnalistai ir vėl nesiliovė kamantinėti „Juventus” žaidėjo.

„Mes viską senų seniausiai išsiaiškinome. Neturiu jokių problemų su Luisu ir nesu tas žmogus, kuris savyje laiko pagiežą”, – užtikrino G.Chiellini.

Į žiniasklaidos atstovų klausimus, kaip jis ir jo komandos draugai ketina gintis prieš „Barcelona” Čempionų lygos finale, „Juventus” futbolininkas atsakė kūrybiškai.

„Jei man asmeniškai teks žaisti prieš Luisą Suarezą, ginsiuosi taip, kaip tai dariau prieš Karimą Benzemą. Prieš Lionelį Messi gintis reikia taip, kaip tai buvo padaryta prieš Cristiano Ronaldo, o prieš Neymarą – taip, kaip buvo ginamasi prieš Garethą Bale'ą.

Visas „Barcelona” atakos trejetas yra labai pavojingas, tad man sunku išrinkti geriausią”, – lemiamą dvikovą Berlyne italas palygino su laimėtu Čempionų lygos pusfinaliu prieš Madrido „Real“.

„Juventus” gynėjas nepamiršo ir pergalės Berlyne svarbos. Tai, pasak gynėjo, turės daug teigiamos įtakos visam itališkam futbolui.

„Atrodo, jog mes visi dabar pamažu imame suvokti, koks svarbus buvo ekipos dalyvavimas Europos lygoje, o dabar mes kartu su kitų pagalba turėsime galimybę Italijai iškovoti ketvirtą vietą Čempionų lygoje”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius