Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graikijos čempionate – įspūdinga V.Dambrausko auklėtinių pergalė

Praėjusių metų spalį prie Herakliono „OFI Crete“ klubo vairo stojęs Valdas Dambrauskas švenčia antrąją pergalę Graikijoje.

Lietuvio treniruojama ekipa iš Kretos salos pirmadienio vakarą išvykoje net 4:0 (1:0) sutriuškino Agrinijaus „Panetolikos“ ekipą.

Nors nežymiu rungtynių favoritu buvo laikomas būtent „Panetolikos“, Nouha Dicko (27 min.) pirmojo kėlinio viduryje išvedė į priekį svečius.

Tik prasidėjus antrajam kėliniui tas pats N.Dicko (52 min.) rezultatą padvigubino, o vėliau „OFI Crete“ pranašumą įtvirtino Jonas Toralis (73 min.) ir Kosmas Tsilianidis (90+3 min.).

„Pirmajame kėlinyje žaidėme gerai, bet išsiveržę į priekį – nebe. Jei varžovai tada būtų įmušę, nežinau, kaip viskas būtų pasibaigę. Džiaugiuosi, kaip mano žaidėjai sureagavo antrajame kėlinyje.

Jie suprato, kad kontroliuodami kamuolį ir kurdami progas mes įmušime įvarčius. Skiriame šią pergalę visiems OFI sirgaliams. Žinau, kaip ilgai jie jos laukė ir dar tokiu rezultatu“, – džiaugėsi V.Dambrauskas, užvakar pažymėjęs ir 46-ąjį savo gimtadienį.

Po lietuvio atvykimo, tai – antroji Kretos klubo pergalė ir tik trečioji per visą šį sezoną Graikijos čempionate.

15 taškų surinkusi ekipa užima 11 vietą. „Panetolikos“ su 19 taškų žengia aštuntas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius