Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Granada“ saugas Dani Benitezas įtariamas vartojęs kokainą

Penktadienį Ispanijos aukščiausiosios lygos „Granada“ ekipa sušaukė neplanuotą spaudos konferenciją. Ekipa pranešė, kad paėmus dopingo mėginius komandos saugo Dani Benitezo organizme aptikta kokaino pėdsakų. Tiesa, antidopingo agentūra kol kas oficialiai nepatvirtino pirminių testo rezultatų.
Dani Benitezas (kairėje)
Dani Benitezas (kairėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žaidėjo mėginys buvo paimtas po šių metų vasario 16 dieną vykusių rungtynių su Sevilijos „Real Betis“, kurias „Granada“ laimėjo 1:0, o D.Benitezas žaidė nuo 60-osios minutės.

Įdomu tai, kad minėtos dvikovos 79-ąją minutę futbolininkui buvo parodyta raudona kortelė.

Klubo direktorius Pedro Gonzalezas Segura spaudos konferencijoje pirmiausia pasipiktino ilgai trunkančiu antidopingo agentūros atliekamu situacijos vertinimu.

„Man nesuprantama, kodėl tokios svarbos naujieną sužinau iš žiniasklaidos. Vis dar laukiame oficialaus pranešimo. Esame nepatenkinti, kad tyrimas vyksta taip ilgai. Formaliai paprašėme agentūros pasiaiškinimo.

Man nesuprantama, kodėl tokios svarbos naujieną sužinau iš žiniasklaidos. Vis dar laukiame oficialaus pranešimo.

Taip pat noriu pranešti, kad pasikalbėjome su žaidėju ir priėmėme pirmąjį žingsnį – kol vyksta tyrimas uždraudėme futbolininkui treniruotis su komandos draugais.

Kai sužinosime galutinį sprendimą, veiksime pagal visas numatytas aplinkybes. Bet kokiu atveju, neatsuksime nugaros Dani Benitezui, tačiau priklausomai nuo verdikto imsimės atitinkamų veiksmų“, – aiškino klubo vadovas.

„Susirinkome tam, kad apsaugotume klubo garbę, kuri dėl šios situacijos buvo suteršta. Nors neturime oficialių žinių, tačiau nieko nenorime slėpti. Tai komplikuota padėtis. Net jeigu mūsų ir žaidėjo keliai išsiskirtų, padėsime jam tolimesniame jo gyvenimo etape. Taip pat norime paprašyti visų sirgalių ir žiniasklaidos paramos, kad komanda galėtų kiek įmanoma geriau susikoncentruoti į sportinius dalykus“, – užbaigė P.G.Segura.

Šiame sezone D.Benitezas „Primera“ čempionate sužaidė vos 9 rungtynes, per kurias įvarčių neįmušė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius