Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gratą Sirgėdą Vokietijos „Stuttgart“ klube pristabdė įsisenėjusi trauma

Į Vokietijos futbolo klubo „Stuttgart“ dublerių komandą išvykusiam vienam Lietuvos nacionalinės U-19 rinktinės lyderių Gratui Sirgėdui naujasis karjeros etapas kol kas klostosi sunkiau nei planuota. 18-os metų saugą pristabdė įsisenėjusi trauma.
Gratas Sirgėdas
Gratas Sirgėdas / (S.Čirbos/LFF.lt nuotr.

Futbolininko kaule dubens srityje yra susikaupę skysčių, dėl ko skauda kirkšnies raumenis. Šios problemos futbolininkui prasidėjo maždaug prieš metus, kai dėl skausmo G.Sirgėdas be futbolo turėjo praleisti apie pusmetį.

„Po jos turėjau 2-3 mėnesius pasirengti U-19 čempionatui. Net ir pagijus, tačiau gaunant didesnį krūvį, skausmas vis grįždavo, o pastaruoju metu jau nebegalėjau kentėti“, – 15min.lt apie traumą sakė G.Sirgėdas.

Vis dėlto, futbolininką nudžiugino medikų išvada – operacija nereikalinga. Pastarąjį mėnesį „Stuttgart“ legionierius treniruotis negalėjo, tačiau jau pradeda bėgioti.

„Prie traumos atsinaujinimo prisidėjo ir dirbtinė LFF stadiono danga, kai žaidžiau Lietuvos rinktinėje. Tačiau praėjusią savaitę jau pradėjau po truputį bėgioti, su treneriu sporto salėje visą mėnesį stiprinu dubenį ir sausio 3 dieną su komanda skrisiu į Turkiją rengtis antrai sezono daliai“, – pasakojo futbolininkas.

Primename, kad G.Sirgėdas neseniai Lietuvos futbolo federacijos metų geriausiųjų rinkimuose futbolininkų, futbolo specialistų ir žurnalistų buvo išrinktas geriausiu Lietuvoje žaidusiu jaunuoju futbolininku.

Saugo atstovaujamas „Stuttgart II“ (26 tšk.) klubas Vokietijos trečiosios Bundeslygos pirmenybėse šiuo metu užima 10-ąją vietą. Čempionate tvirtai pirmauja 45 taškus turintis „Heidenheim“, antroje vietoje žengia Leipcigo „RasenBallsport“ (36 tšk.).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius