Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Graži futbolo grandų iniciatyva: draugiškame turnyre rinks pinigus ligoninėms

Miuncheno „Bayern“, Madrido „Real“ ir Milano „Inter“ klubai susitarė dėl draugiško turnyro, kuriame rinks lėšas sveikatos priežiūros sistemoms.
Manuelis Neueris ir Thomasas Mulleris
Manuelis Neueris ir Thomasas Mulleris / „Scanpix“ nuotr.

„Europos solidarumo taurė: futbolas herojams“ pavadintas turnyras bus surengtas 2021 metais, o tiksli jo data priklausys nuo oficialių turnyrų tvarkaraščių ir to, kada į stadionus vėl bus įleisti žiūrovai.

Turnyro metu komandos viena su kita žais skirtinguose Europos miestuose. Miunchene „Bayern“ priims „Real“, Madride „Real“ žais su „Inter“, o Milane „Inter“ kausis su „Bayern“.

„Seselės, kiti sveikatos srities darbuotojai ir ypač gydytojai šiuo metu atlieka įspūdingus darbus. Norime jiems atiduoti pagarbą, o dėl to ir pavadinome turnyrą „futbolu herojams“. „Bayern“ į jį pakvies 5 tūkstančius sveikatos srities darbuotojų, o kartu su kitais klubais parodysime jiems dėkingumą ir pagarbą“, – kalbėjo Miuncheno klubo prezidentas Karlas-Heinzas Rummenigge.

Per trejas rungtynes surinktos lėšos bus paaukotos sveikatos įstaigoms Ispanijoje ir Italijoje, kurios nuo koronaviruso nukentėjo gerokai labiau nei Vokietija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius