Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Griežtas „Kauno Žalgirio“ sprendimas: atleido trenerį

Po šeštojo „TOPsport A lygos“ turo „Kauno Žalgirio“ futbolo klube įvyko pokyčiai – atsisveikinta su komandos vyr. treneriu Glennu Stahliu, skelbia laikinosios sostinės klubas.

Ekipos vairą laikinai perims komandos trenerio asistentu iki šiol dirbęs ir praėjusį sezoną vyr. trenerio poste užbaigęs Nerijus Mačiulis.

Žalgiriečiai sekmadienį vakare 0:1 pralaimėjo „Panevėžio“ komandai – tai buvo trečiasis žaliai baltų pralaimėjimas iš eilės.

„Gaila, kad su Glennu nepavyko startuoti taip, kaip norėjome, bet esami rezultatai ir vieta lentelėje mūsų netenkina. Dėkojame treneriui už darbą ir žiūrime į priekį“, – sakė komandos prezidentas Mantas Kalnietis.

nuotr. fkzalgiris.lt/Elvio Žaldario/Glenas Stahlis ir Vladimiras Čeburinas
nuotr. fkzalgiris.lt/Elvio Žaldario/Glenas Stahlis ir Vladimiras Čeburinas

Specialistas iš Švedijos prie komandos vairo stojo prieš 2024-ųjų sezono pradžią ir kartu su komanda per šešis turus Lietuvos čempionate iškovojo vos 4 taškus – šiuo metu kauniečiai užima paskutinę vietą lentelėje.

G.Stahlis tapo antru patrauktu A lygos treneriu – anksčiau darbo neteko Vilniaus rajono „TransINVEST“ strategas Giedrius Barevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius