Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gynėjui teks gintis ir teisme – kaltinamas čiupinėjęs talismanės krūtinę

Vigo „Celta“ futbolininkas Hugo Mallo turi rimtų problemų dėl keisto poelgio. Jam teks stoti prieš teismą dėl kaltinimų graibius krūtinę prieš pat Ispanijos lygos rungtynes.

32 metų Hugo Mallo dabar rungtyniauja Brazilijos „Internacional“ klube, bet jį pasivijo 2019 metų incidento pasekmės.

Buvęs Ispanijos jaunimo rinktinės gynėjas tada dar atstovavo Vigo „Celta“, kuriame praleido didžiąją karjeros dalį ir sužaidė beveik 400 rungtynių.

2019 m. „Celta“ žaidė išvykos rungtynes su Barselonos „Espanyol“. Žaidėjai išsirikiavo į dvi eiles, kad galėtų pasveikinti vienas kitą, o „Espanyol“ futbolininkų rikiuotės pabaigoje buvo ir du komandos talismanai.

Kai H.Mallo priėjo prie dviejų talismanų, apsivilkusių papūgų kostiumus, futbolininkas neleistinai įkišo rankas po talismano drabužiais. Talismaną vaidinusi moteris apie tai pasakojo teisme – tai buvo aktorė, prisistačiusi kaip Ana.

„Jis pakišo rankas po jos rūbais ir palietė jos krūtinę. Anot liudininkų, jis užgriebė jos krūtinę savo rankomis ir pradėjo judinti“, – AS citavo bylos eilutę.

Ana iškart pranešė, kas nutiko, bet dėl įvairių priežasčių teismas buvo nukeltas kelis kartus.

Pats H.Mallo pateikė kitokią versiją. Dar 2019 metų vasarą jis neigė kaltinimus ir tvirtino, kad su dviem talismanais pasisveikino „normaliai“, – rašo AS.

H.Mallo tikino, nežinojęs, kokios lyties yra talismanai, o pats buvo susikaupęs svarbioms „La Liga“ rungtynėms. Žaidėjas mano, kad ir vaizdo įrašas neparodo jokių neįprastų jo judesių, o priekabiauti būtų ir nelogiška prieš didelę žiūrovų minią tribūnose bei televizijos kameras.

Tiesa, vaizdo įrašas kelia tam tikrų klausimų – matyti, kad Ana pasisuka iškart, kai prie jos prieina H.Mallo, o prie jos futbolininkas pabūna ilgiau nei prie pirmojo talismano ar varžovų žaidėjų.

Jei H.Mallo bus pripažintas kaltu dėl priekabiavimo, jam gresia kalėjimas nuo vienerių iki trejų metų, – teigė AS.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius