Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hearts“ treneris – geriausias Škotijoje

ŪBIG (Ūkio banko investicinė grupė) valdomo Škotijos futbolo klubo „Hearts“ treneris Csaba Laszlo buvo apdovanotas prestižiniu „Clydesdale Bank“ aukščiausiosios lygos apdovanojimu „Manager of the Season“. Pirmą kartą „Hearts“ istorijoje šis nacionalinės svarbos apdovanojimas skiriamas lietuvių valdomo klubo atstovui.
„Hearts“ treneris C.Laszlo gavo prestižinį apdovanojimą.
„Hearts“ treneris C.Laszlo gavo prestižinį apdovanojimą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Škotija

Vengras C.Laszlo buvo įvertintas už neeilinius pasiekimus šį sezoną – jis išvedė „Hearts“ į trečiąją Škotijos aukščiausiosios lygos vietą bei suteikė realią progą klubui patekti į UEFA Europos lygą. Likus vos trejoms rungtynėms iki sezono pabaigos, „Hearts“ su 54 taškais užima trečią turnyro lentelės vietą.

„Šis sezonas buvo labai įdomus ir komanda daug pasiekė. Visų pirma siekėme patekti į pirmą šešetuką, kad galėtume kovoti dėl aukštesnių pozicijų. Uždavinį įgyvendinome ir dabar mūsų tikslas – užsitikrinti vietą Europoje. Šis apdovanojimas man tikrai labai malonus ir visų pirma turiu padėkoti savo padėjėjų komandai bei žaidėjams. Tačiau manau, kad didžiausias apdovanojimas mums visiems – pasiekti tai, dėl ko kovojome visą sezoną. Mes visi norime žaisti Europoje ir ši savaitė bus lemiama“, – sakė C.Laszlo per apdovanojimo ceremoniją.

C.Laszlo prie „Hearts“ vairo stojo 2008 m. liepą. Suformavęs pirmąją „Hearts“ komandą iš patyrusių žaidėjų bei „Hearts“ futbolo akademijos jaunųjų auklėtinių, treneris sugebėjo išvesti Edinburgo ekipą į Škotijos aukščiausiosios lygos viršūnę.

Šį vakarą „Hearts“ žaidžia su „Aberdeen“ ekipa. Iškovojusi pergalę lietuvių valdoma komanda užsitikrintų vietą UEFA Europos lygoje. Šeštadienį „Hearts“ kovos su ant kulnų jiems lipančiais ir ketvirtoje turnyro lentelės vietoje esančiais „Dundee United“, o kitą savaitę – su lygos lyderiais „Celtic“ ekipa. Lietuvos rinktinės žaidėjas Marius Žaliūkas visą sezoną kovoja pagrindinėje „Hearts“ sudėtyje ir stipriai prisideda prie komandos pergalių įspūdingai žaisdamas gynyboje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius