Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hearts“ žaidėjai krapštė pinigus kamuoliams

Škotijos žiniasklaida antradienį leipo iš juoko, nes verslininkui iš Lietuvos Vladimirui Romanovui priklausančio Edinburgo „Hearts“ klubo žaidėjai patys krapštė savo pinigines tam, kad gautų kamuolių treniruotėms.
Robbie Neilsonas (su raudona apranga) neiškentė ir surinko pinigus iš komandos draugų naujiems kamuoliams.
Robbie Neilsonas (su raudona apranga) neiškentė ir surinko pinigus iš komandos draugų naujiems kamuoliams. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Remiantis Škotijos žiniasklaidoje vakar mirgėjusiais pranešimais, „Hearts“ futbolininkai jau senokai buvo kreipęsi į klubo administraciją su prašymu nupirkti naujų kamuolių treniruotėms. Tačiau, anot „DailyRecord“, „kiekvieną kapeiką skaičiuojantis“ klubo savininkas V.Romanovas vis delsė.

Pavargęs treniruotis su senais – „nudėvėtais bei įplyšusiais“ – kamuoliais ir turbūt praradęs viltį sulaukti naujų, iniciatyvos ėmėsi „Hearts“ vienuolikės kapitonas Robbie Neilsonas. 28 metų gynėjas surinko iš kiekvieno futbolininko po 30 svarų sterlingų (maždaug 110 litų) ir įteikė šią sumą klubo vadovybei, kad ši turėtų pinigų naujų kamuolių pirkimui.

Kamuolius užsakė

Tačiau futbolininkų pinigų neprireikė. Sulaukusi tokio komandos žaidėjų poelgio, „Hearts“ klubo administracija sujudo ir rado lėšų užsakyti naujų kamuolių ekipos treniruotėms.

„Iš komandos žaidėjų tikrai nebuvo reikalaujama pinigų naujų kamuolių pirkimui. Futbolininkai taip pasielgė, nes norėjo pagreitinti patį procesą. Galiu patvirtinti, jog nauji kamuoliai buvo užsakyti ir jau šią savaitę turėtų pasiekti mūsų klubą“, – antradienį tvirtino „Hearts“ klubo atstovas.

Tai jau ne pirmas kartas, kai V.Romanovui priklausanti Edinburgo ekipa kelia nuostabą Škotijoje. Praėjusių metų pabaigoje „Hearts“ klubas du mėnesius vėlavo apmokėti kelis tūkstančius svarų sterlingų siekusias vandens tiekimo sąskaitas, todėl „Business Stream“ kompanija grasino netgi nutrauksianti vandens tiekimą.

Anot pranešimų, Edinburgo ekipoje šiame sezone dukart vėlavo ir algos futbolininkams. Škotijos žiniasklaidoje spėliojama, jog visos klubo skolos gali siekti apie 20 mln. svarų sterlingų (apie 73,6 mln. litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius