-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Hegelmann“ pergalė šalia aikštės: išsaugojo svarbiausią savo žaidėją

Kapitonas Vilius Armanavičius ir toliau lieka kartu su mėlynai baltais. Kauno rajono „Hegelmann“ klubui pavyko išlaikyti vieną iš savo pagrindinių žaidėjų ir kitam sezonui.
VIlius Armanavičius
VIlius Armanavičius / „Hegelmann“ nuotr.

2021 metų sezone V.Armanavičius sužaidė 37 rungtynes – 34 A lygoje ir 3 LFF taurės varžybose. Per šalies čempionate 3014 sužaistas minutes vidurio saugas pelnė 6 įvarčius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

„Taip, akivaizdu, jog pernai turėjau geriausią sezoną įvairiais aspektais. Sulaukiau kvietimo į nacionalinę rinktinę, o po čempionato jaučiau nemažą susidomėjimą iš kitų klubų. Malonus jausmas.

Praėjęs sezonas buvo beveik tobulas, tiek komandai, tiek ir man asmeniškai. Niekas iš mūsų nesitikėjo tokių rezultatų. Gal užimta penkta vieta ir neatspindi mūsų pajėgumo, nes sutikime, jog žaidėme gerą ir akiai patrauklų futbolą”, – sakė V.Armanavičius.

„Hegelmann Litauen“ nuotr./VIlius Armanavičius
„Hegelmann Litauen“ nuotr./VIlius Armanavičius

Šiemet V.Armanavičius pradės jau trečią sezoną „Hegelmann” gretose. Pats žaidėjas teigė, jog tiki klubu ir pačia idėja.

„Yra bendrų tikslų, kurie dar yra neįgyvendinti kartu su klubu. Tikiu šia organizacija, tikiu jų idėjomis. Manau, jog galime pasiekti daugiau nei pernai. Po pokalbio su Andriumi Skerla abu sutikome, jog esame verti daugiau ir tikiuosi, jog tai pavyks įrodyti ateinančiame sezone”, – pasakojo žaidėjas.

Pagal sužaistų minučių kiekį V. Armanavičius komandoje nusileido tik Ignui Plūkui, kuris A lygoje pagal šį rodiklį buvo nepralenkiamas.

„Komandoje turėjau svarbų vaidmenį, treneris ir bendraklubiai manim pasitikėjo, todėl sužaidžiau išties daug minučių. Esu dėkingas ir treneriams, kurie surado tinkamą vaidmenį komandoje ir leido atsiskleisti man kitomis spalvomis”, – teigė kaunietis.

Aštuntą sezoną aukščiausioje šalies lygoje pradėsiantis futbolininkas nesijaučia viską žinantis bei mokantis ir teigia, jog mėlynai baltų gretose pavyko patobulėti ir tas procesas dar įgauna pagreitį.

„Manau, jog per tuos metus pavyko labiau patobulėti. Įgijau daugiau taktinių žinių, kurias mums sėkmingai stengiasi įdiegti klubo treneriai. Visgi dar daug reikia išmokti, dėlto ir lieku dirbti su „Hegelmann”. Ir toliau stengsiuosi rungtyniauti agresyviai, atiduoti visas jėgas ir būsiu dar labiau išalkęs pergalių.

Ateinančiam sezonui klubo kapitonas sau ir komandos žaidėjams linkėjo: „Palinkėsiu nepasiduoti bei tinkamai suprasi trenerio nurodymus ir juos stengtis maksimaliai įvykdyti. Svarbiausia laikytis žaidybinio plano, tada galėsime nustebinti ir „ant popieriaus” geriau atrodančias komandas”, – teigė V.Armanavičius.

Mėlynai balti pasiruošimą naujam sezonui pradės jau šį pirmadienį, sausio 10 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius