-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Hellas Verona“ už Juaną Iturbe paklojo 15 milijonų eurų

Kojas „Serie A“ pirmenybėse apšilęs „Hellas Verona“ klubas įsigijo „Porto“ ekipos saugą Juaną Iturbe. 2012-ųjų vasarą Veronos miesto klubas su žaidėju pasirašė metų nuomos sutartį, kurioje buvo numatytas punktas leidžiantis italams išpirkti 20 metų argentinietį už fiksuotą 15 milijonų eurų sumą.
Juanas Iturbe
Juanas Iturbe / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Italijos čempionate puikiai debiutavusio „Hellas Verona“ klubo vadovai jau įpusėjus sezonui žadėjo išpirkti J.Iturbe sutartį, tačiau, kaip mano dauguma futbolo apžvalgininkų, tik tam, kad parduotų už dar didesnę sumą.

Praėjusiame sezone argentinietis buvo vienas iš Veronos ekipos lyderių ir sužaidęs 29 mačus pelnė 8 įvarčius bei atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Talentingo žaidėjo paslaugomis domisi visa eilė elitinių Europos klubų, o tarp jų dažniausiai linksniuojami Turino „Juventus“, Paryžiaus „Saint Germain“, „Roma“ ir „Napoli“ vardai.

„Hellas Verona“ planuoja išpirkti ir kito nuomos pagrindais praėjusį sezoną komandoje rungtyniavusio žaidėjo Romulo kontraktą. Florencijos „Fiorentina“ klubui priklausantis brazilas sulaukė daug liaupsių dėl savo progreso ir stabilaus žaidimo. Žurnalistų pakalbintas gynėjo agentas Alexas Firmino prasitarė, jog Veronos klubo sporto direktorius Seanas Sogliano neslepia noro pasirašyti sutartį su daug žadančiu brazilu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius