Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Alytaus „Dainavą“ nori patekti 11 užsienio šalių futbolininkai – pradedant Anglija, baigiant Gvatemala

Alytaus „Dainava” pradėjo pasirengimą sezonui. Draugiškose rungtynėse Marijampolėje „Dainava“ 1:3 pralaimėjo Latvijos čempionato bronzos medalininkei Daugpilio „Daugava” ekipai. „Dainavai” draugiška dvikova su „Daugava” buvo pirmoji, priešininkams – jau penktoji rengiantis naujam sezonui.
„Dainavos“ komanda
„Dainavos“ komanda / fkdainava.lt nuotr.

Beje, „Dainava“ šiame mače pirmavo po Arsenijaus Buinickio įvarčio.

„Dainava“ šias rungtynes žaidė tokia sudėtimi: vartininkas Giedrius Štreimikis, gynėjai Ruslanas Blinovas, Ruslanas Kliukoitis, Vaidotas Rutkauskas, Aurimas Miniauskas, saugai Lukas Baranauskas, Darius Cibulskas, Nerijus Bartkevičius, Mindaugas Strauka, Renaldas Stankevičius ir iš peržiūros Lodzės LKS klube sugrįžęs rezultatyviausias „Dainavos” futbolininkas A.Buinickij.

Po keitimų aikštėje pasirodė Donatas Mikučionis, Nerijus Kavaliauskas, Giedrius Vaitulevičius, taip pat jaunieji dainaviškiai Aurimas Botyrius, Ervinas Chvesko, Povilas Gavėnas ir Dominykas Grižas.

Sausio 28 d., šeštadienį, 16 val. Vilniaus „Sportima” manieže alytiškiai susitiks su Vilniaus „Žalgiriu”, kuris Daugpilio komandą neseniai įveikė 1:0.

Tikimasi, kad „Dainavoje” liks Valentin Baranovskij ir minėti praėjusios sezono pagrindinės ir dublerių komandų žaidėjai bei su jais drauge besitreniruojantys alytiškiai – A. Dubickas, L. Baranauskas (praėjusiame sezone žaidė Kauno „Atlete”), A. Miniauskas (praėjusiame sezone – FK „Mažeikiai”, Klaipėdos „Atlantas”).

Alytaus komandoje taip pat mėgina įsitvirtinti Antonas Naumovas (anksčiau – Vilniaus „Žalgiris”, Visagino „Inter”), Andrejus Sokolovas (FC „Vilnius”, REO ir t.t.) ir Donatas Paulauskas, į peržiūrą atvykęs iš Pakruojo „Kruojos”.

Vasarį Alytuje tikimasi sulaukti ir legionierių. Pageidavimų žaisti už „Dainavą” yra sulaukta iš 11-os užsienio šalių žaidėjų: Anglijos, Australijos, Baltarusijos, Belgijos, Gvatemalos, Latvijos, Nikaragvos, Norvegijos, Rumunijos, Rusijos, Ukrainos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius