Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Ekrano“ peržiūrą atvyko vienas aukščiausių Europos futbolininkų

Antradienį į Panevėžį atvyko vidurio gynėjas iš Kroatijos Matejus Bagaričius. Net 202 centimetrų ūgio milžinas yra vienas aukščiausių futbolininkų visoje Europoje.
Matejus Bagaričius
Matejus Bagaričius / fkekranas.lt nuotr.

Trečiadienį šiam žaidėjui sukaks 24 metai, o savo karjerą jis pradėjo Zagrebo „Dinamo“ jaunimo komandoje. 2008-aisiais įspūdingo sudėjimo gynėjas buvo paskolintas Kroatijos trečiojo diviziono klubui NK „Lokomotiva“, su kuriuo po dviejų sezonui prasimušė į aukščiausiąją šalies lygą. Per penkerius šioje komandoje praleistus metus M.Bagaričius sužaidė 68 rungtynes ir pelnė 6 įvarčius.

Praėjusiais metais M.Bagaričius atstovavo kitam Kroatijos aukščiausiosios lygos klubui „Inter Zaprešić“.

Gynėjo biografijoje – 17 sužaistų rungtynių Kroatijos jaunimo U-18 ir U-19 rinktinėse. 2007-aisiais šalies U-18 jaunimo rinktinėje debiutavęs žaidėjas iš viso yra pelnęs 4 įvarčius.

VIDEO: U 19 Croatia Greece Matej Bagaric

Tai jau trečiasis peržiūroje dalyvaujantis futbolininkas. Nuo sausio pradžios su komanda treniruojasi kitas vidurio gynėjas Milošas Krstičius iš Kroatijos bei perspektyvus 20-metis saugas Mindaugas Grigaravičius. Iš Klaipėdos kilęs žaidėjas karjerą pradėjo „Klaipėdos“ klube, o 2012-aisiais pasirašė kontraktą su Latvijos aukščiausiosios lygos „Jelgava“ klubu. Čia jis sužaidė 34 oficialias rungtynes ir įmušė du įvarčius. Saugas 5 kartus atstovavo Lietuvos U-19 rinktinei, o pernai debiutavo ir U-21 rinktinės sudėtyje.

25-erių metų gynėjas iš Kroatijos Milošas Krstičius visą savo karjerą praleido gimtinėje: penkerius metus rungtyniavo Balkanų Mirijevo klube, o 2011-aisiais persikėlė į Serbijos aukščiausios lygos BSK „Borča“ ekipą. Pasibaigus sezonui, gynėjas paliko šią komandą ir karjerą pratęsė šalies pirmosios lygos klube „Mladenovac“.

Ar liks šie žaidėjai komandoje, paaiškės po dešimties dienų treniruočių stovyklos Turkijoje, kuri prasidės sausio 20-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius