Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „karališkąjį“ klubą išvykstantis E.Hazardas jausmingai atsisveikino su „Chelsea“

Penktadienio vakarą futbolo pasaulį apskriejo žinia, kad 28-erių belgas Edenas Hazardas už įspūdingą sumą keliasi į išsvajotą Madrido „Real“ klubą.
Edenas Hazardas
Edenas Hazardas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Karališkasis“ klubas belgą iš Londono „Chelsea“ nupirko už sumą, kuri gali viršyti net 169 milijonus eurų, skelbia BBC.

E.Hazardas pasirašė penkerių metų kontraktą ir oficialiai bus pristatytas liepos 13-ąją.

Visgi pats futbolininkas pirmiausia suskubo išreikšti padėką visai „Chelsea“ šeimai, kuri belgą lydėjo nuo 2012-ųjų.

„Jūs jau žinote, kad prisijungiu prie Madrido ekipos. Tai nebuvo paslaptis, kad aš šiame klube žaisti svajojau nuo vaikystės. Nepaisant dažnų kalbų apie mano išėjimą, stengiausi neprarasti koncentracijos ir atiduoti visas jėgas.

Dabar, kuomet klubai jau pasiekė oficialų susitarimą, aš privalau atversti naują gyvenimo skyrių – kaip ir jūs visi privalote, jeigu gaunate šansą įgyvendinti savo svajones. Palikti „Chelsea“ buvo pats sunkiausias sprendimas mano gyvenime. Tačiau dabar sakau atvirai – mėgavausi kiekviena akimirka žaisdamas už šį klubą ir niekuomet nesvarsčiau išeiti į kitą klubą.

Buvau vos 21-erių kuomet prisijungiau prie komandos, o čia, kartu su jumis, užaugau tikru vyru ir puikiu futbolininku. Būtent jūs padėjote man tapti Belgijos rinktinės kapitonu. Buvo ir sunkių momentų – tiek man, tiek ir visam klubui. Tačiau galiausiai futbolas man – tai, kai turiu kamuolį po savo kojomis , žaidžiu šį žaidimą ir juo mėgaujuosi.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Edenas Hazardas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Edenas Hazardas

Tomis akimirkomis, kai mes nežaidėme gerai, aš atidaviau visas savo jėgas. Kovotojo dvasia, aistra žaidimui ir atsisakymas pasiduoti – tai dalis „Chelsea“ kultūros, kuri formuojasi tiesiogiai per jus.

Kuomet pagalvoju apie ypatingiausias akimirkas, patirtas su mėlynaisiais marškinėliais, jų yra tiek daug. Prisiminimai tokie ryškūs tik dėl jūsų sukurtos atmosferos. Ir nesvarbu ar mes ture JAV, ar antradienį esame Sanderlande, o jau ketvirtadienį Rusijoje, ar mylimiausiame „Stamford Bridge“ stadione – jūs visuomet palaikydavote mane.

Mes laimėjome FA taurę, lygos taurę, Europos bei „Premier“ lygas. Visi iškovoti trofėjai yra išskirtiniai ir labai svarbūs. Klubo aistruoliai man visuomet išliks svarbūs, o kitą sezoną aš tikrai seksiu, kaip jums sekasi. Tikiuosi, jog pavyks susitikti su jumis Čempionų lygoje ne tik ateinantį, bet ir kitus sezonus.

Visiems savo draugams ir kolegoms linkiu didžiausios sėkmės.“

„Chelsea“ gretose puolėjas pelnė 110 įvarčių per 352 rungtynes.

Keturis kartus jis buvo išrinktas „Chelsea“ komandos metų žaidėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius