Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Į Marijampolę sugrįžęs S.Klevinskas: „Mums dar trūksta šviežumo“

Marijampolės „Sūduvos“ vartininkas Saulius Klevinskas sugrįžo į gimtąją komandą po 8 metų pertraukos, todėl joje nesijaučia tikras naujokas.
Saulius Klevinskas
Saulius Klevinskas / fksuduva.lt nuotr.

Kol kas S.Klevinskas yra tik vienas iš dviejų „Sūduvos“ naujokų. Be marijampoliečių, kontraktą su Lietuvos čempionais tarpsezoniu sudarė tik čilietis Gersonas Acevedo.

„Aš esu senas-naujas žaidėjas „Sūduvoje“. Čia praleista daug metų, tad esu namie. Komanda priėmė labai gerai, kolektyvas – geras, aš viskuo patenkintas“, – sakė 33 metų vartininkas.

S.Klevinskas anksčiau buvo „Sūduvos“ kapitonas, o dabar šios pareigos priklauso Algiui Jankauskui. Vis dėlto šis tas iš naujojo kapitono nukeliavo pas senąjį. Tai – 55-asis numeris. A. Jankauskas 2018-uosius pasitiko su jo gimimo metus – 1982-uosius – atitinkančiu 82-uoju numeriu.

„Sūduvoje“ S. Klevinskas per pirmąsias dvejas kontrolines rungtynes sužaidė po kėlinį: su „Palanga“ – pirmąjį, o su Rygos RFS – antrąjį. Pastarosios rungtynės Marijampolės komandai susiklostė nesėkmingai – pralaimėta 3:4, tačiau antrojo kėlinio viduryje svečiai pirmavo net 4:0.

„Vyksta pasirengimo sezonui etapas, todėl aikštėje atrodome sunkiai, nėra šviežumo. 2 kartus per dieną vyksta sunkios treniruotės, rungtynių su RFS dieną dar ir ryte treniravomės. Mes, vartininkai, irgi neišgelbėjome, tad taip viskas ir susiklostė, – rungtynes prisiminė S. Klevinskas – Tačiau vyrai – šaunuoliai, kovojo iki pat galo. Nors ir buvo matyti, kad labai sunku, kojos jau neneša, galva dirba ne taip, kaip turėtų, kai žmogus yra šviežias.“

Kokių nors apibendrinimų apie „Sūduvos“ žaidimą vartininkas dar nenorėjo daryti.

„Tai buvo dar tik antrosios kontrolinės rungtynės, sunku daryti išvadas, dar anksti. Galiu tik pasakyti, kad pasirengimas sezonui vyksta sklandžiai, vyrai treniruotėse atiduoda visą širdį, visą save. Visada bet kuriam sportininkui, kurio bepaklausi, pasirengimas sezonui yra pats bjauriausias dalykas, bet nuo to nepabėgsi. Reikia padėti pamatus ir tik tada statyti namą“, – sakė S.Klevinskas.

Pirmadienį 17 val. Marijampolės „Arvi“ arenos manieže „Sūduva“ sužais trečiąsias kontrolines rungtynes. Marijampoliečių varžove bus „Jonava“, prie kurios šią žiemą prisijungė su „Sūduva“ Lietuvos čempionais tapę Ernestas Veliulis ir Marius Činikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius