Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Prancūzijos futbolo rinktinę grąžinami P.Evra ir F.Ribery

Prancūzijos nacionalinės futbolo rinktinės strategas Laurent'as Blanc'as pakvietė į komandą ekipos maištininkus Patrice’ą Evrą ir Francką Ribery. P. Evra po skandalo praėjusių metų pasaulio čempionate buvo suspenduotas penkerioms rungtynėms, o F. Ribery – trejoms. Abiems žaidėjams diskvalifikacija jau baigėsi, tačiau L. Blanc'as iki šiol vis tiek nekvietė jų į rinktinę.
Frankas Ribery
Frankas Ribery / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Strategas futbolininkus nusprendė sugrąžinti į rinktinę nepaisant to, kad Prancūzijos sporto ministrė ne kartą yra išsakiusi savo poziciją, jog šiems žaidėjams po skandalingų įvykių ne vieta rinktinėje.

Praėjusią vasarą fiasko pasaulio čempionate patyrusios Prancūzijos komandos žaidėjai sukilo prieš tuometį rinktinės trenerį Raymond'ą Domenechą, tačiau šalies futbolo federacija ir aukščiausia valdžia stojo į stratego pusę.

„Aš toliau laikausi savo nuomonės. Niekas nepasikeitė. Nebuvo jokių atsiprašymų, jokių „mea culpa“, – taip kalbėjo Prancūzijos sporto ministrė Chantal Jouanno, sužinojusi, kad L. Blanc'as pakvietė į rinktinę abu maištininkus.

Tuo tarpu pats rinktinės strategas taip pakomentavo savo sprendimą: „Mano pasirinkimą nulėmė tik sportiniai kriterijai. Aš esu atskaitingas tik Prancūzijos Futbolo Federacijos prezidentui.

Jie turi tvirtą vietą rinktinėje dėl savo patirties. Jie turės būti paklusnūs, jeigu nori rungtyniauti rinktinėje. Jeigu to nebus, aš be kompromisų priimsiu radikalius sprendimus“ –, pareiškė Prancūzijos nacionalinės rinktinės strategas.

Priminsime, kad artimiausios Prancūzijos nacionalinės rinktinės rungtynės vyks kovo 25 dieną, kai prancūzai išvykoje susitiks su Liuksemburgo rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius