Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įdomiausi futbolo pasaulio gandai: „Anži“ nusitaikė į Yaya Toure, „Monaco“ – į Neymarą, Radamelį Falcao ir Carlosą Tevezą

Klubinį futbolą šiomis dienomis yra sustabdžiusi rinktinių pertrauka, tad sumažėjus naujienų pasaulio žiniasklaida su malonumu kuria ir skelbia įvairius gandus, susijusius su artėjančios vasaros futbolininkų perėjimais. 15min.lt pateikia įdomiausius futbolo rinkos gandus.
Yaya Toure
Yaya Toure / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Machačkalos „Anži“ ekipa nusitaikė į „Manchester City“ 29-erių metų saugą Yaya Toure, kurio agentas prieš keletą dienų pareiškė, kad jo klientas paliks Angliją, jeigu klubas nepadidins jam atlyginimo. Dramblio Kaulo Kranto rinktinės futbolininku domisi ir Madrido „Real“ bei Londono „Chelsea“.

Prancūzijos antroje lygoje žaidžiantis „Monaco“ klubas, kurį valdo milijonierius iš Rusijos Dimitrijus Rybolovlevas, tikisi vasarą prisivilioti aukščiausios klasės puolėją. Pirmoje vietoje antrajame divizione žengianti ekipa turėtų grįžti į aukščiausią divizioną, tad tikisi prisivilioti Neymarą („Santos“), Radamelį Falcao (Madrido „Atletico“) arba Carlosą Tevezą („Manchester City“).

Madrido „Real“ ekipa tikisi ilgametį ekipos saugą Xabi Alonso, kuris kol kas nepratęsė iki 2014-ųjų galiojančios sutarties, pakeisti Dortmundo „Borussia“ ekipos saugu Ilkay'umi Gundoganu. Į sandėrį gali būti įtrauktas ir „Real“ priklausantis, tačiau „Borussia“ klubui išnuomotas Nuri Sahinas.

„Real“ taip pat vienu pagrindiniu vasaros taikiniu laiko „Manchester City“ puolėją iš Argentinos Sergio Aguero. 

Turino „Juventus“ ir toliau ieško aukščiausios klasės puolėjo, o tarp galimų kandidatų minimi „Liverpool“ puolėjas Luisas Suarezas ir „Barcelona“ ekipoje nepritampantis Alexis Sanchezas. Vis dėlto L.Suarezo kaina siektų bent 30 mln. eurų, o „Barcos“ treneris neseniai pareiškė, kad čilietis liks komandoje.

Dar vienas Italijos čempionų taikinys yra „Manchester United“ meksikietis Javieras Hernandezas, tačiau jis suprantamas kaip antrasis variantas po L.Suarezo.

Stambulo „Galatasaray“ nusitaikė į dar vieną žvaigždę. Turkų radare atsidūrė Miuncheno „Bayern“ saugas Arjenas Robbenas, kurio sutartis baigia galioti 2015-aisiais, o pats olandas nėra patenkintas dažnu sėdėjimu ant atsarginių žaidėjų suolelio. Perėjimą paskatinti gali ir tai, kad Stambulo ekipoje jau žaidžia A.Robbeno tautietis Wesley Sneijderis.

„Barcelona“ ekipa vasarą stiprins gynybos grandį, o kaip vienas iš kandidatų minimas Lisabonos „Benfica“ gynėjas Ezequielis Garay, vertinamas apie 15 mln. eurų.

Katalonijos ekipa taip pat ieško naujo vartininko, tačiau „Manchester United“ vartų sargas Davidas de Gea pareiškė, kad „Barcos“ pasiūlymą atmestų, o „Liverpool“ vartininkas Pepe Reyna noru keltis į Ispaniją taip pat netrykšta.

Londono „Chelsea“ pagrindiniu taikiniu išlieka Madrido „Atletico“ lyderis Radamelis Falcao. Pranešama, kad klubai jau seniai kalbasi dėl galimos perėjimo sumos, kuri turėtų viršyti 40 mln. eurų.

Londono klubas neatmeta galimybės įsigyti žiemą į Sankt Peterburgo „Zenit“ persikėlusį, tačiau komandoje nepritampantį Hulką.

Tuo tarpu Madrido „Atletico“ ekipa norėtų susigrąžinti praėjusį sezoną Ispanijoje nuomos pagrindais žaidusį „Wolfsburg“ saugą Diego.

„Manchester United“, „Liverpool“, „Juventus“ ir Lisabonos „Benfica“ varžosi dėl 24-erių metų Brazilijos rinktinės ir „Vasco da Gama“ gynėjo Dede parašo. Rio de Žaneiro klubą kamuoja finansiniai sunkumai, tad ekipa neturėtų pernelyg spyriotis, jeigu sulauks tinkamo pasiūlymo – futbolininkas vertinamas maždaug 18 mln. eurų.

Milano „Inter“ nusitaikė į Amsterdamo „Ajax“ jaunąjį saugą Christianą Erikseną. Danas vertinamas mažiausiai 15 mln. eurų, tačiau jo sutartis su klubo baigiasi po kito sezono.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius