Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Inter“ klubui teko nutraukti žaidėjų mainus su „Juventus“ dėl sirgalių pykčio

Italijos „Seria A“ pirmenybių grandai Milano „Inter“ ir Turino „Juventus“ jau buvo bebaigiantys derinti detales dėl žaidėjų mainų, tačiau „Nerazzurri“ teko derybas sustabdyti. Milano klubo sirgaliai nepatenkinti vadovų noru iškeisti vieną komandos lyderių Fredy Guariną į kur kas vyresnį ir formos „nerandantį“ Mirko Vučiničių.
Fredy Guarinas
Fredy Guarinas / „Scanpix“ nuotr.

27 metų vidurio saugas F.Guarinas pagal sandėrį turėjo prisijungti prie „Juventus“, o į „Inter“ iš Turino klubo turėjo persikelti 30-metis puolėjas M.Vučiničius. Be to, „Juve“ žadėjo pridėti ir neskelbiamą sumą pinigų.

Vis dėlto, gandams apie susitarimą paplitus, „Inter“ sirgaliai socialiniuose tinkluose ėmė reikšti nepasitenkinimą.

Pagrindinė klubo sirgalių grupuotė „Curva Nord Milano“ išplatino viešą pareiškimą: „Niekaip nėra paaiškinama klubo politika susilpninti ir taip ribotą komandos sudėtį tuo pačius sustiprinant oponentą. Tai visiškai nepriimtinas sandėris. Kaip galima keisti jauną ir technišką žaidėją į vyresnį ir lėtesnį?“

Penktoje vietoje „Serie A“ žengiančios „Nerazzurri“ vadovai išgirdo sirgalių nepasitenkinimą ir derybas sustabdė, tačiau įsiutino „Juventus“ klubą. Be to, kaip rašo goal.com, galimybe atsidurti Italijos čempionų komandoje susidomėjo ir pats F.Guarinas.

Tuo tarpu vos 11 rungtynių „Juventus“ ekipoje šį sezoną žaidusio M.Vučiničiaus agentas bando priversti „Juventus“ vadovus juodkalnietį tiesiog parduoti. Šie, savo ruožtu, apie tai nenori net girdėti, jeigu negaus F.Guarino.

Mirko Vučiničius
Mirko Vučiničius

Visos suinteresuotos pusės teigia, kad sandėris dar nėra visiškai sugriuvęs ir susitarimas gali būti pasiektas.

18 mln. eurų vertinamas Kolumbijos rinktinės narys F.Guarinas „Inter“ komandoje šį sezoną žaidė 22 rungtynėse, įmušė 3 įvarčius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

Juodkalnijos rinktinės narys M.Vučininčius, kurio rinkos vertė siekia maždaug 15 mln. eurų, „Juventus“ gretose šį sezoną aikštėje pasirodė tik 11 kartų ir įvarčiais pasižymėjo du kartus.

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, kad galimybe išsinuomoti puolėją iki sezono pabaigos domisi ir Londono „Arsenal“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius