Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

„Inter Miami“ savininkas atskleidė detales – apie L.Messi įsigijimą ir atlyginimo dydį

„Miami Inter“ savininkas Jorge Masas, bendraudamas su „El Pais“ leidiniu, atskleidė, kokio dydžio atlygį mokės Argentinos superžvaigždei Lioneliui Messi.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

„Tarp 50 ir 60 milijonų JAV dolerių per metus“, – sakė J.Masas.

L.Messi šią vasarą paliko PSG gretas ir persikėlė į JAV futbolo lygą. J.Masas prasitarė, kad idėja prisivilioti L.Messi gimė dar 2019 metais.

„Prieš ketverius metus ėmėme mąstyti, kaip galėtume jį įsigyti. L.Messi gali paversti MLS į vieną iš dviejų ar trijų didžiausių lygų pasaulyje. Manau, jis nori palikti čia žymę, ir jis turės galimybę tai padaryti. Ne tik žaisdamas – kai baigs karjerą, jis taps klubo dalininku“.

„Manau, kad jo gyvenimas po karjeros bus panašus į tai, kokius gyvenimus gyvena Davidas Beckhamas ar Michaelas Jordanas“, – pridūrė „Inter Miami“ savininkas, matantis L.Messi futbolo veikloje ir po žaidėjo karjeros.

„Paskutiniai pusantrų metų buvo labai intensyvūs, buvo labai daug pokalbių. Davidas [Beckhamas] daug bendravo, bet tik apie futbolą – nenorėjome bereikalingo spaudimo.

„Scanpix“ nuotr./Lionelio Messi freska Majamyje
„Scanpix“ nuotr./Lionelio Messi freska Majamyje

Nors kalbėjomės visur – Barselonoje, Majamyje, Rosarijuje, Dohoje... Katare buvome per visą pasaulio čempionatą, stebėdami Argentinos rinktinę... Gegužės pabaigoje supratau, kad mums pavyko.“

Klubo savininkas prasitarė, kad kalbasi ir su Angeliu Di Maria, bet jis, pasak J.Maso, „greičiausiai pasirinks kitą klubą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius