Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Ironiškas Pepas Guardiola: „Čempionų lygoje esu nevykėlis“

Du Čempionų lygos titulai Pepui Guardiolai leidžia būti vadinamam elitiniu treneriu. Tik trys strategai gali pasigirti gausesne kolekcija, bet katalonas prieš svarbias rungtynes prabilo saviironiškai.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Suprasti akimirksniu

  • Pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse „Tottenham Hotspur“ nugalėjo „Manchester City“ klubą 1:0.
  • Kitame trečiadienio mače susitiks „Lierpool“ ir „Porto“. Anglijos klubas pirmąjį mačą laimėjo 2:0.
  • Antradienį Amsterdamo „Ajax“ komanda eliminavo „Juventus“ klubą. Pusfinalyje Olandų išbandymas teks „Man City“ ir „Tottenham Hotspur“ poros laimėtojui.
  • „Liverpool“ ir „Porto“ poros nugalėtojas susitiks su „Barcelona“, kuri ketvirtfinalyje bendru rezultatu 4:0 sutriuškino „Manchester United“.

„Manchester City“ po pirmųjų Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynių 0:1 pralaimi Londono „Tottenham Hotspur“ ekipai.

„Etihad“ stadione „mėlyniesiems“ reikės kaip reikiant paprakaituoti, kad antrą kartą klubo istorijoje būtų pasiektas stipriausių ketvertas.

P.Guardiola laimėjo Čempionų lygą su „Barcelona“ 2009 ir 2011 metais, tačiau vėliau per trejus metus nepasiekė net finalo, kai vadovavo Miuncheno „Bayern“ ekipai.

Pirmi du sezonai prie „Man City“ vairo katalonui taip pat nebuvo sėkmingi – abu kartus pasirodymas baigtas aštuntfinalyje.

„Esu šio turnyro nevykėlis, – kiek sarkastiškai kalbėjo P.Guardiola. – Jei mano komanda nelaimi Čempionų lygos, reiškia, ji susimovė. Šis turnyras yra sunkus, jame yra labai daug gerų komandų.“

Jei mano komanda nelaimi Čempionų lygos, reiškia, ji susimovė

Mančesterio klubo treneris prisiminė ir nesėkmingus žygius su „Bayern“.

„Žinau, kad dideliam „Bayern“ klubui trejus metus laimėti viską, išskyrus Čempionų lygą, buvo didelė nesėkmė. Tačiau ką aš galiu pasakyti? Priimu tai. Žinau tai. Turiu su tuo gyventi“, – sakė P.Guardiola.

Treneris dėstė, jog į „Manchester City“ klubą atvyko ne Čempionų lygos laimėti, o matyti tokį vaizdą, kurį aikštėje mato pastaruosius 20 mėnesių. Per šį laiką komanda surinko 183 taškus „Premier“ lygoje, kurią praėjusiais metais laimėjo ir į kurią yra nusitaikiusi vėl.

„Svarbu, kaip tau pavyksta susitvarkyti tuos 11 mėnesių. Todėl ir sakau, kad „Premier“ lygos titulas man yra svarbiausias“, – aiškino treneris.

Pusfinalyje „Man City“ ir „Tottenham Hotspur“ poros nugalėtojas susikaus su pasakiškai rungtyniaujančia Amsterdamo „Ajax“ komanda.

Atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse Londono komanda versis be traumuoto Harry Kane'o. Vis dar neaiški Dele Alli būklė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius