Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš „Manchester City“ savavališkai pasišalinęs Carlosas Tevezas domina „Milan“ klubą

„La Gazzetta dello Sport“ skelbia, kad Italijos čempionas „Milan” klubas susidomėjo galimybe sausį įsigyti „Manchester City” komandos puolėją Carlosą Tevezą.
Carlosas Tevezas
Carlosas Tevezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad pastarasis futbolininkas yra suspenduotas „City” ekipos vadovų už tai, jog UEFA Čempionų lygos varžybose prieš Miuncheno „Bayern” atsisakė žengti į aikštelę po keitimo.

C.Tevezas šiuo metu be klubo leidimo yra išvykęs į gimtąją Argentiną ir neketina sugrįžti, nors „miestiečių” vadovybė liepia futbolininkui kuo greičiau parvykti į Mančesterį. Po tokio žaidėjo poelgio nėra net menkiausios abejonės, kad jis žiemą paliks „City” gretas.

Šiuo žaidėju be „Milan” ekipos taip pat domisi Machačkalos „Anzhi“, „Corinthians” ir Milano „Inter” ekipos. Visgi „Rossoneri” yra pasiruošę pateikti didžiausią pasiūlymą Anglijos klubui už C.Tevezą ir jį įsigyti.

„Milan” tokių veiksmų imasi dėl to, kad komandai ilgą laiką dar padėti negalės puolėjas Antonio Cassano, kuriam buvo atlikta širdies operacija. Taigi „Rossoneri” ieško, kuo jį pakeisti, ir šiuo metu C.Tevezas yra realiausias kandidatas, mat „Milan” derybos su Fabio Quagliarella ir Leandro Damiao nutrūko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius