Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš tribūnų mestos monetos į nokdauną pasiųstas „Barcelona“ futbolininkas Ericas Abidalis varžovų gerbėjams atkeršijo pergalingu įvarčiu (video)

„Barcelonos“ futbolo klubo gynėjas E.Abidalis trečiadienį vykusias atsakomąsias Ispanijos futbolo taurės aštuntfinalio rungtynes atsimins visą gyvenimą. Prancūzas pelnė savo pirmąjį įvartį „Barcelonos“ ekipos gretose ir padovanojo jai kelialapį į ketvirtfinalį.
FIFA prezidentas Ispanijos futbolo čempionatą vadina stipriausiu planetoje
Ericas Abidalis (dešinėje) džiaugiasi pirmuoju įvarčiu „Barcelonos“ ekipos gretose. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Barcelona“

Tačiau rungtynės išvykoje su Bilbao „Athletic“ futbolininkui E.Abidaliui prasidėjo ne taip sėkmingai. Iš „Athletic“ sirgalių tribūnos paleista moneta pataikė prancūzui tiesiai į galvą ir pasiuntė gynėją į nokdauną. Maža to, E.Abidalis turėjo išklausyti ir varžovų sirgalių rasistinių užgauliojimų.

Visgi po medikų suteiktos pagalbos „Barcelonos“ gynėjas galėjo tęsti susitikimą ir atkeršijo „Athletic“ gerbėjams.

Ketvirtą sezoną Barselonos ekipoje rungtyniaujantis E.Abidalis pelnė savo pirmąjį įvartį klubo istorijoje ir padovanojo „Barcelonai“ kelialapį į ketvirtfinalį.

Nors šeimininkai mačo pabaigoje išlygino rezultatą – 1:1, tačiau dėl išvykoje įmušto įvarčio į kitą Ispanijos Karaliaus taurės etapą žengė „Barcelona“. Mat pirmasis poros mačas buvo pasibaigęs nulinėmis lygiosiomis – 0:0.

„Dabar tikiuosi pelnyti ir daugiau įvarčių“, – po mačo džiaugėsi didvyriu tapęs E.Abidalis.

„Jis žaidė tiesiog nuostabiai, pavyzdingai. E.Abidalis gali gerai žaisti ir gynybos viduryje, ir krašte. Jis – ypatingas žaidėjas“, – prancūzą gyrė „Barcelona“ treneris Pepas Guardiola.


Kitose trečiadienį vykusiose atsakomosiose Ispanijos futbolo taurės turnyro aštuntfinalio rungtynėse lengviausiai su varžovais susitvarkė „Sevilla“ futbolininkai, kurie po pergalės pirmajame mače 5:3, trečiadienį svečiuose dar sykį 3:0 (0:0) nugalėjo „Malaga“ ekipą.

Daugiausiai problemų turėjo La Korunjos „Deportivo“ vienuolikė, kuri namuose tik po pratęsimo 3:1 (0:0, 1:1) sugebėjo palaužti II lygoje rungtyniaujančios „Cordoba“ ekipos pasipriešinimą.

Pirmosios rungtynės Kordoboje baigėsi lygiosiomis 1:1.

Likusios penkerios atsakomosios Ispanijos futbolo taurės turnyro aštuntfinalio rungtynės bus žaidžiamos ketvirtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius