Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

Iš Turino į Berlyną pėsčiomis. „Juventus“ sirgalius sukorė 1099 kilometrus

Vienas Turino „Juventus“ sirgalius dėl svajonės išvysti savo komandą Čempionų lygos finale pasiryžo pėsčiomis nukeliauti iš Turino į Berlyną. Ten jo laukia išsvajotas bilietas į finalą.
Nicolo De Marchi
Nicolo De Marchi / Juventus nuotr.

Turino komandos gerbėjas Nicolo De Marchi ryžosi pėsčias iš Turino į Berlyną nukeliauti, kai laimėjo „Juventus“ surengtą konkursą „Twitter“ tinkle.

Klubas vykdė akciją, kurios metu gerbėjai turėjo pasakyti, ką jie padarytų, jeigu „Juventus“ patektų į Čempionų lygos finalą.

Aš nueisiu pėsčias

„Aš nueisiu pėsčias“, – taip į klausimą atsakė Nicolo de Marchi, kuriam buvo pažadėtas bilietas į finalą, jeigu savo pažadą jis įvykdys.

22-ejų metų studentas jau beveik baigė 1099 kilometrų kelionę, kurios metu klubas leido jam pasinaudoti ir dviračiu, ir automobiliu, kai sirgalių kankino prastos oro sąlygos.

Atstumas nuo Turino iki Berlyno
Atstumas nuo Turino iki Berlyno

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius