-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš „Žalgirio“ į „Riterius“ perėjęs N.Stankevičius: „Tai galimybė pakelti savo žaidimo lygį“

Nuo pirmosios šių metų treniruotės su „Riteriais“ prakaitą liejantis dvidešimtmetis Nojus Stankevičius suraitė parašą po sutartimi su sostinės klubu bei tapo šeštuoju tarpsezonio naujoku.
Nojus Stankevičius
Nojus Stankevičius / fkzalgiris.lt nuotr.

„Džiaugiuosi, kad pavyko pasiekti susitarimą ir prisijungti prie šio ambicingo ir aukščiausių tikslų siekiančio klubo. Man asmeniškai, tai didžiulė galimybė pasikelti savo žaidybinį lygį. Su nekantrumu laukiu šio naujo etapo pradžios“, – sakė N.Stankevičius.

Lietuvos jaunimo rinktinės gynėjas savo karjerą pradėjo „Žalgiryje“, o šiemet prisijungęs prie „Riterių“ abejose kontrolinėse rungtynėse rungtyniavo starto sudėtyje.

fkzalgiris.lt nuotr./Nojus Stankevičius
fkzalgiris.lt nuotr./Nojus Stankevičius

„Nojus yra puikius fizinius duomenis turinis gynėjas. Taip pat neblogai žaidžiantis su kamuoliu ir spėjęs paragauti A lygos duonos. Išbandėme Nojų keliose draugiškose rungtynėse ir esame tikri, kad Nojus pasiruošęs sunkesniems iššūkiams A lygoje „Riterių“ komandoje.

Taip pat smagu turėti dar vieną vilnietį mūsų komandoje kuris, artimiausius kelis metus, tikiu, bus ir Lietuvos U-21 rinktinės žaidėjas“, – apie naujoką sakė „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

N.Stankevičius tapo trečiuoju „Riterių“ vidurio gynėju. Šioje pozicijoje komandai taip pat atstovaus Stefanas Filipovičius ir po traumos sveikstantis Olaide Badmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius