Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išgirdęs užgauliojimus iš tribūnų futbolininkas nuskuodė paauklėti sirgalių

Vokietijos futbolo taurės rungtynės Dresdene baigėsi skandalu – jau po susitikimo užgauliojimus iš tribūnų išgirdęs „Hamburger SV“ klubo futbolininkas Toni Leistneris užsimojo paauklėti sirgalių.
Konfliktas Dresdeno stadione
Konfliktas Dresdeno stadione / Scanpix nuotr. ir stopkadras

Dresdeno stadione, kuriame žaidžia vietos „Dynamo“ klubas, pirmadienio vakarą susirinko per 10 tūkst. aistruolių – daugiausiai nuo kovo mėnesio, kai pasaulį apgaubė koronaviruso šmėkla.

Ir nors aikštėje jie išvydo saldų savo komandos triumfą – „Dynamo“ laimėjo 4:1 ir žengė į kitą etapą, – tai, kas dėjosi po rungtynių, nebuvo geriausias profesionalumo pavyzdys.

30-metis T.Leistneris, praeityje net keturis sezonus pats žaidęs Dresdeno klube, po mačo davė interviu, kai iš tribūnų išgirdo prieš jį nukreiptas sirgaliaus replikas.

Vokietis, beje, gimęs ir augęs būtent Dresdene, nesusitvardė ir šoko paauklėti aistruolio. Susiradęs vyrą tribūnoje, T.Leistneris jį šiurkščiai nustūmė ir jau buvo pasiruošęs peštis su kitais sirgaliais, jei ne į konfliktą sūkurį atskubėję apsaugos darbuotojai.

Futbolininkas po mačo kreipėsi į sirgalius „Instagram“ socialiniame tinkle, kur atskleidė, kas išprovokavo jo pyktį, bei atsiprašė už tokį poelgį.

„Po rungtynių savo gimtajame mieste aš buvau užgautas žodžiais iš tribūnų. Dažniausiai aš į tai nekreipiu dėmesio, bet šiuo atveju įžeidimai smogė man labai skaudžiai – jie buvo nukreipti prieš mano šeimą, žmoną, dukterį, – aiškino žaidėjas. – Aš praradau savitvardą, juolab, kad man šis mačas jau ir taip buvo labai emocionalus.

Vis dėlto neturėčiau taip elgtis. Esu tėvas, kuris nori būti pavyzdžiu savo vaikams. Atsiprašau visų ir galiu pažadėti – nesvarbu, kokiu įžeidimų sulauksiu, tai nepasikartos.“

Po rungtynių oficialų pranešimą išleido ir „Dynamo“ klubas. Jame teigiama, kad klubas sieks išsiaiškinti futbolininką įžeidusio aistruolio tapatybę.

„Įžeidimai Toni Leistneriui po rungtynių iš jo gimtojo miesto sirgaliaus buvo šlykštūs. Ieškome to sirgaliaus, kadangi nenorime, kad šis incidentas praeitų be pasekmių. Norime padėkoti 99,9 proc. aistruolių, kurie mus palaikė stadione šį vakarą“, – taip savo pranešimą užbaigė Dresdeno klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius