-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 26 /2022 12 27

Įsibėgėjo: po šeštosios pergalės iš eilės pakilo į antrą vietą Anglijos lygoje

„Newcastle United“ futbolininkai sutriuškino „Leicester City“ ir iškovoję šeštąją pergalę iš eilės Anglijos čempionate užsiropštė į antrą vietą.
„Newcastle United“ švenčia įvartį Lesteryje.
„Newcastle United“ švenčia įvartį Lesteryje. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Chrisas Woodas, Miguelis Almironas ir Jeolintonas įmušė po įvartį 3, 5 ir 32 mačo minutėmis, o trimis įvarčius varžovus užgriuvusi „Newcastle United“ komanda šventė pergalę 3:0.

Tuo tarpu Brendano Rodgerso treniruojama Lesterio komanda atrodė bedantė puolime, nedaug pakeitė ir nuo atsarginių suolo į žaidimą įsitraukęs Jamie Vardy.

Po pergalės Lesteryje „Newcastle“ klubas pakilo į antrą vietą, dabar nuo lyderio Londono „Arsenal“ atsilieka 7 taškais.

Pirmą kartą nuo 2007 metų per Kalėdas Anglijos lygos lyderiu vėl pasijutęs "Arsenal" klubas pirmadienį vėlai vakare 3:1 nugalėjo "West Ham United".

Nors "Arsenal" atsiliko po pirmo kėlinio 0:1, Bukayo Saka, Gabrielis Martinelli ir Edwardas Nketiah įvarčiais gražino kontrolę šeimininkams.

„Arsenal“ dabar 7 taškais lenkia Niukaslo ekipą ir aštuoniais ir į trečią vietą nustumtą „Manchester City“, kuris sužaidęs rungtynėmis mažiau.

Standings provided by Sofascore

Ketvirtoje vietoje žengiantis „Tottenham Hotspur“ klubas pirmadienį turėjo sukrusti, kad išplėštų lygiąsias 2:2 išvykoje su „Brentford“.

Šeimininkai pirmavo po Vitaly Janelto ir Ivano Toney įvarčių, bet „Tottenham“ išlygino rezultatą dviem taikliais smūgiais per šešias minutes.

Pirmąsias rungtynes nuo pasaulio čempionato, kur Anglija pralaimėjo ketvirtfinalyje 1:2 Prancūzijai, žaidęs Hary Kane'as pelnė vieną iš įvarčių puikiu smūgiu galva 65 minutę. Pierre-emile Hojbergas rezultatą išlygino.

H.Kane'as dabar šiame Anglijos čempionate yra pasižymėjęs 13 įvarčių ir penkiais nusileidžia rezultatyviausiam turnyro žaidėjui Erlingui Haalandui iš „Manchester City“.

Trečias sąraše pirmadienį 11-ąjį įvartį pelnęs I.Toney. 26 metų puolėjas žaidė pirmą kartą po to, kai Anglijos futbolo asociacija paskelbė apie tyrimą jo atžvilgiu dėl pažeidimų azartiniuose lošimuose.

Per 5 taškus nuo „Tottenham“ dabar rikiuojasi „Liverpool“ futbolininkai, laimėję trečią mačą iš eilės Anglijos lygoje, kai pirmadienį vakare 3:1 nugalėjo „Aston Villa“. ekipą.

Mohamedas Salah'as pelnė pirmą įvartį, Virgilas Van Dijkas antrą, o trečią įvartį Liverpulio klubui įmušė 18-metis Stefanas Bajceticas, turintis Ispanijos ir Serbijos pilietybes.

Anglijos lygos rezultatai:

„Brentford“ – „Tottenham“ 2:2

„Crystal Palace“ – „Fulham“ 0:3

„Everton“ – „Wolves“ 1:2

„Leicester“ – „Newcastle“ 0:3

„Southampton“ – „Brighton“ 1:3

„Aston Villa“ – „Liverpool“ 1:3

„Arsenal“ – „West Ham United“ 3:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius