-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įsiutęs A.Conte rėžė ir savininkui, ir žaidėjams: „Esame bedvasė savanaudžių komanda!“

„Tottenham“ strategas Antonio Conte po dar vieno kluptelėjimo Anglijos „Premier“ lygoje neištvėrė ir išrėžė viską, ką galvoja – kliuvo ir žaidėjams, ir klubo savininkui. Treneris neslėpė esąs nusivylęs situacija, kurioje, sako, atsidūręs pirmą kartą karjeroje.
Antonio Conte
Antonio Conte / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tottenham“ šeštadienį su „Southampton“ sužaidė lygiosiomis 3:3, nors likus 15 minučų dar turėjo dviejų įvarčių pranašumą.

„Iki šiol bandžiau slėpti situaciją, bet dabar jau nebe. Mes nesame komanda. Esame vienuolika žaidėjų, kurie tiesiog išeina į aikštę. Matau savanaudiškus žaidėjus, žaidėjus, kurie nenori padėti vienas kitam ir neįdeda širdies“, – kalbėjo treneris.

„Esu labai nusivylęs, nes tai kartojasi. Praėjusį sezoną viskas ėmė gerėti, bet tai dingo, viskas perniek. Nenoriu kalbėti apie techninius dalykus – mums trūksta dvasios. Mes turime žaisti taip, kad „Tottenham“ sirgaliai mumis didžiuotųsi“, – teigė jis.

„Bet mes nesame komanda. Esame komanda, kurioje kiekvienas galvoja tik apie save. Nematau, kad žaidėjai jaustų atsakomybę.

Matau daug neigiamų situacijų, daug savanaudiškų situacijų ir savanaudiškų žaidėjų, ir man tai nepatinka. Atvirai kalbant, atėjo laikas prisiimti atsakomybę ne tik man, bet ir klubui bei patiems žaidėjams.

Čia visada tas pats, kiekvieną sezoną. Klubas yra atsakingas už transferus, treneris – už taktiką. Bet žaidėjai, kur yra žaidėjai?..

Pasiteisinimai. Pasiteisinimai. Pasiteisinimai. Kiekvieną kartą stengiesi juos apsaugoti. Ei, bet mes visi esame profesionalai. Klubas mums moka didelius pinigus. Žaidėjai gauna pinigus. Aš gaunu pinigus. Negalime ieškoti pasiteisinimų“, – liejo nuoskaudas treneris.

A.Conte, panašu, sąmoningai siekė įgelti ir klubo savininkui Danieliui Levy, kuris klubą valdo nuo 2001 metų.

„Jie visi čia prie to pripratę. Jie nežaidžia dėl kažko svarbaus. Jie nenori žaisti jausdami spaudimą, įtampą. „Tottenham“ istorija yra būtent tokia. 20 metų turi savininką, prie kurio nieko nėra laimėję. Kodėl?

Tai nepriimtina ir sirgaliams. Jie mus stebi, moka už bilietus, bet tokie pasirodymai yra nepriimtini. Jei „Tottenham“ nori pasikeisti, laikas tai daryti. Jei nenori keistis – gali pakeisti trenerį, daug trenerių, bet situacija nepasikeis. Patikėkite manimi“, – tiek spaudos konferencijoje, tiek duodamas interviu BBC kalbėjo italas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius