Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Įsižeidęs Cristiano Ronaldo ketina ignoruoti visus UEFA renginius

Geriausio Europoje rungtyniaujančio futbolininko rinkimai taip įžeidė Cristiano Ronaldo, jog šis ateityje ketina ignoruoti visus UEFA renginius, rašo „Marca“.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Scanpix“ nuotr.

27-erių portugalas daugiau niekada nenori patirti tokio pažeminimo, kai praėjusio mėnesio pabaigoje geriausio Europoje rungtyniaujančio futbolininko prizas atiteko Andresui Iniestai.

Savo pergale įsitikinęs C.Ronaldo kartu su kitu „Barcelona“ lyderiu Lioneliu Messi buvo priverstas pasidalinti antrąją vietą, tačiau dar ant scenos buvo aiškiai matyti, kad portugalas nusivylė Europos sporto žurnalistų balsavimo rezultatais.

Įsižeidęs Madrido „Real“ puolėjas po apdovanojimų ceremonijos iš karto palikę salę ir su niekuo nebendravo, savo arogancija supykdydamas ir UEFA prezidentą Michelį Platini.

Manoma, kad nesėkmė šiuose rinkimuose galėjo tapti ir paslaptingo C.Ronaldo liūdesio „Real“ klube priežastimi.

Remdamasi savo šaltiniais „Marca“ priduria, kad ateityje C.Ronaldo ketina ignoruoti visus UEFA renginius, į kuriuos bus kviečiamas. Priežastis – jis nenori būti pretendentu, o tik nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius