-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos žiniasklaida: „Barcelona“ gali prarasti net du kapitonus

Nors „Barcelona“ vyriausiasis treneris Tito Vilanova teigė, kad didelės komandos reformos nebus ir daug futbolininkų ekipos nepaliks, Katalonijos klube gali būti ir netikėtų permainų. Pasak dienraščio „Sport“, ekipa gali iškart netekti net dviejų kapitonų.
Victoras Valdesas, Xavi ir Carlesas Puyolis
Victoras Valdesas, Xavi ir Carlesas Puyolis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Daugiau nei 6 tūkstančiai mūsų sporto grupės „Facebook“ gerbėjų kasdien seka įdomiausią informaciją iš sporto pasaulio, dalyvauja diskusijose ir konkursuose. Prisijunk ir tu, spausk LIKE.

Victoras Valdesas jau anksčiau buvo užsiminęs, jog nepageidauja pratęsti sutarties su „Barca“, tad manoma, jog šią vasarą 31 metų vartininkas, kuris taip pat yra ir trečiasis komandos kapitonas, paliks Katalonijos ekipą. Kaip teigia minėtas leidinys, su „Barcelona“ gali atsisveikinti ir dabartinis ekipos kapitonas Carlesas Puyolis.

35 metų veteranas pastaruoju metu atsitvėrė tylos siena ir su žurnalistais paskutinį kartą bendravo vasario 19 dieną, kai „Barcelona“ svečiuose 0:2 pralaimėjo UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynes „Milan“ vienuolikei.

Tiesa, atsakomajame mače katalonai atsitiesė ir varžovus sutriuškino 4:0, tačiau šiose rungtynėse C.Puyolis nežaidė. Pavasario pradžioje kiek netikėtai paaiškėjo, kad patyrusiam gynėjui prireiks artroskopinės kelio operacijos. Ji atlikta kovo viduryje, tad šiame sezone, iki kurio pabaigos liko keturi Ispanijos čempionato turai, gynėjas aikštėje jau veikiausiai nepasirodys.

Dienraščio „Sport“ žurnalistai spėlioja, kad C.Puyolis greičiausiai gali būti priverstas baigti profesionalo karjerą dėl virtinės pastaruoju metu jį kamavusių traumų.

Vien praėjusiais metais „Barcelona“ kapitonas patyrė keturis rimtus sužeidimus.

2012-ųjų gegužės 5 dieną futbolininkui buvo atlikta artroskopinė kairiojo kelio operacija, o reabilitacijos laikotarpis po chirurginės intervencijos truko 45 dienas. Rugpjūčio 26 dieną gynėjui lūžo kairysis skruostikaulis, o dėl šios traumos jis rungtyniauti negalėjo 21 dieną. Rugsėjo 15 dieną katalonas pasitempė pavasarį operuoto kairiojo kelio raiščius ir iš rikiuotės iškrito 15 dienų. Spalio pradžioje C. Puyolis patyrė dar vieną sunkią traumą – jam išniro alkūnė ir futbolo žaisti negalėjo 37 dienas. Šį pavasarį žaidėjui vėl teko pasikliauti medikais ir anksčiau nei įprasta baigti sezoną.

„Ar dar galima tikėtis kokių nors stebuklų?“ – retoriškai klausia „Sport“ apžvalgininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius