Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įspūdingas Williano įvartis ir „Chelsea“ pergalė prieš „Crystal Palace“

Anglijos „Premier“ lygoje sekmadienį tęsiasi 20-asis pirmenybių turas. Į aikštę žengė titulą ginantys Londono „Chelsea“ futbolininkai, kurie svečiuose žaidė su to paties miesto „Crystal Palace“. Gausiai pliaupiant lietui aikštėje šeimininkavo juodai apsirengę „Mėlynieji“, iškovoję pergalę 3:0.
Oscaras ir Diego Costa
Oscaras ir Diego Costa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau 16-ąją pirmojo kėlinio minutę prireikė pirmojo keitimo. Traumą gavo ir žaisti nebegalėjo saugas Edenas Hazardas. Jį pakeitė Pedro, o belgo šio sezono „sausra“ ir toliau prasitęsė.

25-ąją min. neblogą progą po perdavimo iš krašto turėjo Fraizeris Campbellas, tačiau iš gana smailaus kampo nesugebėjo pataikyti į vartus. 

29-ąją minutę „Chelsea“ atsakė rezultatyvia ataka. Diego Costa praslydo tarp gynėjų ir įsiveržė į baudos aikštelę. Puolėjas pritraukė arčiau savęs vartininką ir vieną gynėją, nepagailėjo kamuolio į laisvą plotą įbėgusiam Oscarui ir šis įmušė įvartį.

Oscaro įvartis

36-ąją minutę gana netikėtai į patogią smūgiui poziciją buvo išvestas krašto gynėjas Cesaras Azpilicueta, tačiau jam pritrūko puolėjo įgūdžių. Jis nesugebėjo nuginkluoti puikiai sužaidusio Wayne'o Hennessey.

Neišnaudota Cesaro Azpilicuetos proga

53-ąją minutę puikią progą turėjo Kurtas Zouma, kuris atliko smūgį galva po pakelto baudos smūgio. Gynėjas iššoko aukštai, buvo arti vartų, tačiau kamuolys skriejo per aukštai.

Kurto Zouma proga

Po septynių minučių puikų šansą vėjais paleido Wilfriedas Zaha, kai baudos aikštelėje bandė pasiųsti kamuolį į tolimąjį vartų kampą, tačiau smūgis buvo per silpnas. Thibaut Courtois lengvai kamuolį pagavo.

Iškart išsipildė pagrindinė futbolo taisyklė, sakanti „neįmuši tu – įmuša tau“. Oscaras bandė prasiveržti pro du varžovus, kamuolys buvo jau beveik prarastas, tačiau tyčia ar netyčia Oscaras jį nukreipė Williano link, kuris paleido galingą ir tikslų smūgį tiesiai į artimąjį viršutinį vartų kampą.

Williano įvartis

Jau 67-ąją minutę „Chelsea“ įmušė dar sykį. W.Hennessey labai nevykusiai gaudė Williano perdavimą baudos aikštelėje, kamuolys nuo vartininko rankų atšoko tiesiai po D.Costa kojomis ir puolėjas pelnė savo 6-ąjį įvartį lygoje.

Diego Costa įvartis

Po šios pergalės čempionų titulą ginantys „Chelsea“ (23 tšk.) futbolininkai iš 16-osios vietos šoktelėjo į 14-ąją, o „Crystal Palace“ (31 tšk.) lieka septintoje pozicijoje. Ekipų pozicijos nesikeis nepriklausomai nuo paskutinių 20-ojo turo rungtynių tarp Liverpulio „Everton“ ir „Tottenham Hotspur“ pabaigos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius