-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištraukti atkrintamųjų varžybų į pasaulio futbolo čempionatą burtai

Pirmadienį Ciuriche (Šveicarija) ištraukti 2010 metų pasaulio futbolo čempionato Europos zonos atrankos turnyro atkrintamųjų varžybų burtai – dėl keturių kelialapių į planetos pirmenybes kovojančios aštuonios rinktinės suskirstytos į keturias poras.
C.Ronaldo išmėgino savo dainavimo sugebėjimus
C.Ronaldo ir Portugalijos rinktinei norint patekti į pasaulio čempionatą teks įveikti nacionalinę Bosnijos ir Hercegovinos komandą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Iš karto po burtų traukimo ceremonijos futbolo ekspertai kaip labiausiai intriguojamą porą įvardino Airijos ir pasaulio vicečempionės Prancūzijos mūšį.

Ne mažiau aistrų turėtų kelti ir geriausio 2008 metų planetos futbolininko Cristiano Ronaldo atstovaujamos Portugalijos rinktinė kova su Bosnija ir Hercegovina. Likusias dvi poras sudarys Rusija ir Slovėnija bei Graikija ir Ukraina.

Atkrintamosios Europos zonos varžybos dėl vietos kitais metais Pietų Afrikos Respublikoje vyksiančiame pasaulio čempionate bus žaidžiamos lapkričio 14 ir 18 dienomis (po vienas rungtynes namuose ir išvykoje). Į planetos pirmenybes pateks porų nugalėtojos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius