Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ištuštėjusias Turino „Juventus“ stadiono tribūnas užlies vaikų jūra

Turino „Juventus“ klubas rado sprendimą, kaip užpildyti dviems rungtynėms uždarytas šiaurinę ir pietinę stadiono tribūnas.
Turino „Juventus“ gerbėjai
Turino „Juventus“ gerbėjai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Praėjusiame „Serie A“ pirmenybių ture savo aikštėje žaidę Antonio Contes auklėtiniai rezultatu 3:0 nušlavė „Napoli“ ekipą, tačiau pergalės džiaugsmą apkartino nederamas sirgalių elgesys.

Italijos sporto drausmės komitetas priėmė sprendimą uždaryti „Juventus Stadium“ šiaurinę ir pietinę tribūnas dviems namų rungtynėms.

Toks sprendimas buvo priimtas po to, kai stadione aidėjo teritorinę diskriminaciją kurstančios „Juventus“ sirgalių skanduotės. Italijos čempionams taip pat už tai reikės susimokėti 60 tūkstančių eurų baudą.

Turine įsikūręs sporto dienraštis „TuttoSport“ surengė iniciatyvą, kurios tikslas – suteikti galimybę vaikams nemokamai ateiti į „Juventus“ rungtynes ir tuo pačiu užpildyti tuščias tribūnas.

Iniciatyvai buvo uždegta žalia šviesa sulaukus pritarimo iš Italijos Olimpinio komiteto vadovo Giovanni Malago ir Italijos futbolo federacijos prezidento Giancarlo Abete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius