-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos futbolo legenda Francesco Totti: „Noriu žaisti dar 10 metų“

Gyva „Roma“ klubo legenda tapęs puolėjas Francesco Totti greitu metu nesiruošia baigti profesionalaus futbolininko karjeros. Italijos sostinės komandos kapitonas pareiškė norintis rungtyniauti iki 45-erių metų.
Francesco Totti
Francesco Totti / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Totti visą savo gyvenimą rungtyniavo Romos mieste ir sostinės klubo garbę gina jau nuo 1993-ių metų, kuomet jam buvo vos 16. 2000-2001 metais futbolininkas su komanda sugebėjo iškovoti ir „Serie A“ čempionų titulą.

Nepaisant savo solidaus amžiaus, italas aikštėje jaučiasi pakankamai gerai, todėl „Roma“ klubo sirgaliai apie veteraną atsiliepia tik pačiais šilčiausiais žodžiais.

„Noriu padėkoti visiems klubo aistruoliams už palaikymą, šiltas žinutes ir linkėjimus“, – sakė 35-erių metų futbolininkas.

Totti paklaustas žurnalistų, ar dar pajėgs rungtyniauti iki 40-ies metų atsakė: „Ar galiu žaisti dar penkerius metus? Aš noriu žaisti dar 10“.

Futbolininkas per praleistus 20 metų „Roma“ klube sužaidė 616 rungtynių ir įmušė 262 įvarčius. Tuo tarpu savo šalies rinktinėje Totti praleido 9 metus ir per sužaistas 58 rungtynes pasižymėjo 9 kartus.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius